Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la OMRON prezintă evoluţia reală a fabricaţiei din secţiile de producţie de astăzi, la Târgul de la Hanovra 2022

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

OMRON prezintă evoluţia reală a fabricaţiei din secţiile de producţie de astăzi, la Târgul de la Hanovra 2022

Automatizarea dincolo de abilităţile umane, colaborarea avansată dintre oameni şi utilaje şi accelerarea transformării digitale pe amplasamentele de producţie vor ajuta producătorii să realizeze o producţie flexibilă, eficientă şi sustenabilă. Vizitaţi OMRON la Târgul de la Hanovra 2022 (30 mai - 2 iunie) în hala 9, standul F24.

La Târgul de la Hanovra 2022, OMRON va prezenta forma viitorului „i-Automation”, conceptul inovator de producţie al OMRON, ca direcţie de evoluţie a producţiei în următorul deceniu. La stand, care va avea un design nou, asemănător unei uzine reale, OMRON va aduce la viaţă inovaţia la faţa locului, prin includerea celor trei piloni din conceptul de automatizare: automatizare inteligentă, integrată şi interactivă. Îndeplinind misiunea OMRON, compania creează soluţii de automatizare industrială care îmbunătăţesc viaţa şi contribuie la o societate mai bună. 

„În prezent, producătorii din toată lumea au nevoie să-şi reînnoiască şi să-şi dezvolte producţia în lumea post-COVID”, afirmă Fernando Colas, noul CEO al OMRON pentru Ramura de automatizări industriale EMEA. „Pe lângă răspunsul la inovaţiile tehnologice şi la schimbările intervenite în produse şi în metodele de producţie, trebuie să ne concentrăm pe SDG-uri (Obiective de dezvoltare sustenabilă), pe diversificarea valorii oamenilor şi pe bunăstarea muncitorilor” a continuat Colas. Standul OMRON de la Târgul de la Hanovra se va concentra pe realizarea producţiei flexibile, precum şi pe securitatea forţei de muncă, pe calitatea şi sustenabilitatea produselor. 

Vizitatorii pot experimenta soluţii bazate pe robotică, pe camere video de inspecție automată, pe tehnologii de control de mare viteză şi înaltă precizie, pe inteligenţa artificială şi pe ştiinţa datelor, care înnoiesc locurile de producţie, astfel încât oamenii să se poată concentra pe activităţile creative. Totodată, echilibrând productivitatea şi eficienţa energetică, OMRON contribuie la producţia inovatoare, care îndeplineşte cerinţele aflate în schimbare rapidă ale pieţei, având grijă în acelaşi timp şi de mediul global. 

„La OMRON, suntem foarte entuziasmaţi că luăm parte la dezvoltările care promovează mobilitatea sustenabilă din Europa, în special în domeniul electrificării, tehnologiilor de celule de combustibil şi ADAS (Sisteme avansate de asistenţă a şoferilor)” afirmă Dr. Klaus Kluger, Manager general pentru Europa Centrală şi de Est. „Vizitaţi-ne pentru a discuta despre modalitatea prin care automatizarea inovatoare poate fi piatra de temelie a producţiei auto orientate spre viitor. Veţi putea vedea, de asemenea, în acţiune tehnologia noastră de automatizare inovatoare, în aplicaţii reale pentru producţia de celule de combustibili la cabina Dassault, din hala 4, standul 34.

hannover messe fcard logo

Linie de producţie inteligentă a celulelor

Un exemplu de automatizare inteligentă, prezentată în premieră la un târg comercial european, este noua Linie inteligentă de producţie a celulelor de la OMRON. Este unul dintre cele mai inovatoare sisteme de control, informare şi producţie, care susţine asamblarea şi producţia eficiente şi de înaltă calitate. Acest concept a fost testat şi implementat în fabricile OMRON din Japonia şi din Shanghai, China, ca sistem dedicat realizării armoniei dintre muncitori şi maşini. Instruirea accelerată a lucrătorilor şi transferul de cunoştinţe, producţia cu zero defecţiuni şi eficienţa fluxului de lucru îmbunătăţit sunt doar trei dintre avantajele directe de care vor beneficia în special producătorii cu operaţiuni foarte variate şi cu volum mic (HMLV), prin implementarea acestei noi abordări de comandă a liniei. Vizitaţi OMRON la Târgul de la Hanovra 2022 (30 mai - 2 iunie), hala 9, standul F24. 

Vizitaţi Târgul de la Hanovra 2022

hannover messe cell-line system 1 fcard event
Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn