Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Seria E3AS oferă moduri complet noi de utilizare a senzorilor fotoelectrici reflectorizanţi

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Seria E3AS oferă moduri complet noi de utilizare a senzorilor fotoelectrici reflectorizanţi

Noii senzori E3AS asigură cea mai lungă distanţă de detecţie, de 1.500 mm, din clasa lor, cu carcasa cea mai mică şi cu primul strat protector împotriva murdăririi din acest sector, pentru uşurinţă revoluţionară în utilizare.

  • Intervalul mai larg de detecţie de 50 până la 1.500 mm eliberează utilizatorii de selectarea senzorilor în funcţie de distanţa de detecţie. 
  • Detecţia stabilă pentru diferite forme ale pieselor reduce timpul de evaluare şi de ajustare. 
  • Corpul compact elimină restricţiile privind locaţiile de instalare.

Senzorii fotoelectrici reflectorizanţi convenţionali au probleme care pot limita gama de aplicaţii, precum distanţele scurte de detecţie, posibila detecţie falsă din cauza efectului culorilor pieselor prelucrate şi a dimensiunilor mari.

Seria E3AS adoptă metoda TOF (time of flight) care rezolvă în mod eficient aceste probleme pentru versatilitate ridicată. Senzorii E3AS pot fi utilizaţi, de exemplu, pe benzi transportoare de produse foarte variate care au culori şi forme diferite şi linii de asamblare cu puţin spaţiu pentru instalarea senzorilor. Primul strat protector împotriva murdăririi suprafeţei de detectare din acest sector reduce detecţia falsă şi frecvenţa întreţinerii în medii în care se dispersează ulei, se împrăştie praf sau se generează abur.

e3as antifouling coating banner sol

Caracteristici şi avantaje:

1. Carcasa cea mai mică şi distanţa cea mai lungă de detecţie, de 1.500 mm, din clasa lor. Seria E3AS, cu un interval larg de detecţie de 50 până la 1.500 mm, elimină nevoia de a selecta senzori diferiţi în funcţie de aplicaţie. Utilizatorii pot selecta un model cu o carcasă fie din metal, fie din plastic, pentru a corespunde cerinţelor din mediul lor de instalare. Dimensiunea redusă permite instalarea în spaţii limitate.

2. Detectarea de culori şi materiale variabile permite evaluarea şi reglarea rapidă. Cu senzorii fotoelectrici convenţionali, pentru fiecare obiect de detectat era necesară evaluarea sau poziţionarea prealabilă. Seria E3AS detectează obiecte ale căror culori şi materiale variază după distanţa setată, reducând timpul de evaluare şi de reglare.

3. Primul strat protector împotriva murdăririi din acest sector previne contaminarea suprafeţei de detectare (în curs de brevetare). Stratul protector împotriva murdăririi suprafeţei de detectare a seriei E3AS împiedică aderarea la suprafaţa de detecţie a stropilor de apă şi de ulei şi a prafului, protejând, de asemenea, lentilele împotriva aburirii. Aceasta reduce detectarea falsă şi frecvenţa de întreţinere.

4. Tehnologiile de sudare cu laser pentru diferite materiale/metale asigură etanşarea, pentru a evita defectarea senzorilor (brevetat). Carcasa senzorului E3AS este confecţionată din oţel inoxidabil (SUS316L). Tehnologiile noastre de sudare cu laser brevetate îmbunătăţesc etanşarea şi aderarea între piesele carcasei, reducând defecţiunile în medii cu apă (IP69K) şi cu ulei (IP67G).

e3as agv banner sol
Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn