Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Mai puţine opriri, mai mult timp de funcţionare

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Mai puţine opriri, mai mult timp de funcţionare

Datorită senzorului inductiv de proximitate cu cea mai lungă distanţă din lume E2E NEXT DC2W

Detecţie mai stabilă pentru producătorii auto

Omron introduce noua serie E2E NEXT DC2W, cu o distanţă de detecție de 7 mm: de două ori mai mult decât senzorii anteriori M12. Acest lucru înseamnă o detecție mai stabilă, mai puţine coliziuni şi o productivitate crescută - chiar şi atunci când distanţele se modifică datorită uzurii şi vibraţiilor echipamentului, Rezultatul? Mai puţine întreruperi neaşteptate ale unităţii de producţie datorită detecţiei false, defectării componentelor şi daunelor provocate de coliziunea echipamentului.

Distanţă dublă de detecție

Noua serie lansată E2E NEXT DC2W beneficiază de o distanţă dublă* de detecție față de modelele noastre anterioare. Aceasta va reduce dramatic opririle neaşteptate ale utilajelor, din care 70%* sunt provocate de defectarea componentelor. Acum există un nou senzor de proximitate care nu dă erori aproape niciodată deoarece distanţa sa lungă de detecție nu intră aproape niciodată în coliziune cu echipamentul. Acest lucru asigură continuarea lucrului.

De 60 de ori mai rapid de instalat

Utilizat împreună cu manşonul de montare special Omron “e-jig”, un nou E2E NEXT DC2W PROX poate fi înlocuit în doar 10 secunde, comparativ cu cele 10 minute necesare pentru a înlocui un switch convenţional vechi E2E. Şi asta deoarece manşonul e-jig asigură automat senzorul în poziţia corectă, nemaifiind necesare ajustări ale poziţiei. Mai mult, manşonul e-jig poate utiliza acelaşi orificiu de montare din echipamentul utilizat pentru switch-ul anterior - facând modernizarea rapidă şi simplă.

Vizibilitate stare detecţie 360º

Înlocuirea noului senzor E2E NEXT DC2W se realizează de asemenea mai rapid şi mai uşor cu indicatorul de stare cu luminozitate ridicată de 360 º. Oricare ar fi orientarea pe care senzorul o are atunci când instalaţi noul E2E NEXT DC2W, indicatorul cu LED este întotdeauna vizibil în mod clar. Cu ajutorul senzorilor convenţionali, indicatorul de stare cu LED poate rămâne ascuns din vizualizare în funcţie de poziţia de oprire a rotaţiei. Nu există astfel de probleme cu E2E NEXT DC2W, acesta având vizibilitate peste tot în jurul său.

Mai puţine defecţiuni

Pe lângă cea mai lungă distanţă de detecţie care va ajuta la evitarea coliziunilor, noul E2E NEXT DC2W este oferit cu cabluri PVC îmbunătăţite ca rezistență la ulei – oferind o funcţionare protejată cel puţin 2 ani. Şi această protecţie merită investiţia, întrucât cercetările* arată că circa 30% din defecţiunile neaşteptate ale componentelor sunt provocate de uleiul de tăiere. Cablurile E2E au fost evaluate conform IP67G din JIS C 0920.

Cum să beneficiaţi… dintr-o privire

  • Distanţă dublă de detecţie faţă de modelele anterioare 
  • Detecţie satabilă chiar şi când echipamentul se deplasează datorită vibraţiilor.
  • Număr redus de coliziuni cauzate de probleme de detecţie
  • Stare uşor de confirmat - LED vizibil la 360º
  • Timp rapid de înlocuire – 10 secunde 
  • Cablu rezistent la ulei – protejat timp de 2 ani 
  • Poate fi instalat într-un spaţiu redus
  • Oportunitatea de a simplifica stocul cu un singur tip de model

* Pe baza investigaţiei Omron din septembrie 2017

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn