Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Eforturile ESG ale OMRON recunoscute de Indicele mondial de sustenabilitate Dow Jones, recunoscut la scară globală pentru cel de-al şaptelea an consecutiv

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Eforturile OMRON în materie de ESG au fost cotate foarte bine de Indicele mondial de sustenabilitate Dow Jones, pentru cel de-al şaptelea an consecutiv

OMRON a fost listată în primele 97% dintre companiile din sectorul de profil în Indicele mondial de sustenabilitate Dow Jones, recunoscut la scară globală (DJSI World*1), indice al cotaţiilor bursiere de tip SRI (investiţie responsabilă din punct de vedere social*2).

Acesta este al şaptelea an consecutiv în care OMRON primeşte un calificativ ridicat în ceea ce priveşte dimensiunile de mediu, sociale, de guvernanţă şi economică. Dintre cele 3.555 de corporaţii de renume internaţional evaluate în anul 2023, 321 au fost selectate pentru DJSI World. OMRON a fost, de asemenea, inclusă în Indicele de sustenabilitate Dow Jones pentru Asia Pacific, pentru cel de-al 14-lea an consecutiv.

În anul 2023, OMRON a avut o performanţă egală sau mai bună decât 97% din cele 73 de companii din cadrul grupului industrial de Echipamente, Instrumente şi Componente Electronice ITC (la data de 9 decembrie). În cadrul dimensiunii de mediu, compania a primit punctaje maxime în categoriile de gestionare a emisiilor, de eficienţă şi circularitate a resurselor, de gestionare a deşeurilor şi de consum de apă. OMRON a primit, de asemenea, punctaje maxime la categoriile transparenţă şi raportare şi strategie fiscală în cadrul Dimensiunii Guvernanţă şi economie. Aceste scoruri plasează OMRON la un nivel egal sau mai bun decât 100% dintre companiile din acelaşi sector. În cadrul Dimensiunii sociale, OMRON a fost recunoscută pentru îmbunătăţirile aduse în ceea ce priveşte atragerea şi păstrarea talentelor, semnalând o mai bună stare de bine a angajaţilor şi protecţia vieţii private.

Asigurarea integrării în operaţiunile sale de afaceri a aspectelor materiale de sustenabilitate pe termen lung (materialitate) identificate în viziunea pe termen lung a OMRON, Shaping the Future 2030 (SF2030) i-a permis companiei să primească această recunoaştere onorabilă. Practicarea principiilor OMRON în fiecare parte a organizaţiei, anume îmbunătăţirea vieţii şi contribuţia la o societate mai bună, a contribuit, de asemenea, în mare măsură la recunoaşterea eforturilor ESG ale OMRON.

Yue Liu, Director general senior al Biroului de Sustenabilitate la OMRON Corporation, a declarat: „În calitate de OMRON, am pus oamenii şi planeta în centrul activităţii noastre încă din anul 1933, anul înfiinţării noastre. Suntem mândri să vedem că eforturile noastre de a inova pentru un viitor sustenabil sunt recunoscute de unul dintre cei mai renumiţi indici de evaluare a sustenabilităţii corporative. Recunoaşterea consecutivă ne încurajează să continuăm comunicarea progresivă cu privire la obiectivele şi iniţiativele noastre ESG şi să ne implicăm angajaţii, clienţii şi partenerii de afaceri în călătoria către viitorul sustenabil pe care îl vizualizăm”.

*1 DJSI este un indice al cotaţiilor bursiere alcătuit de Indicii S&P Dow Jones. Acesta este utilizat pentru a evalua sustenabilitatea principalelor companii ale lumii ca dimensiuni de mediu, socială şi de guvernanţă şi economică.

*2 Investiţia sustenabilă este o metodă prin care investitorii iau în considerare informaţiile de mediu, sociale şi de guvernanţă corporativă (ESG) ale unei companii, în plus faţă de analiza financiară convenţională, pentru a alege companiile în care să investească, deoarece aceste companii pot obţine o creştere sustenabilă.

Viitorul sustenabil al OMRON

OMRON crede cu tărie în încorporarea viziunii sale pentru un viitor sustenabil în întreaga sa organizaţie. Valoarea socială este creată prin eforturi de afaceri şi prin contribuţia la dezvoltarea societăţii, ceea ce se reflectă în recunoaşterea OMRON de mai multe instituţii de evaluare ESG din întreaga lume. Prin împuternicirea oamenilor prin intermediul automatizării, OMRON depune eforturi pentru o societate digitalizată sănătoasă, neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon şi incluzivă. Mai multe informaţii despre iniţiativele de sustenabilitate ale OMRON pot fi găsite în paginile de internet ale Raportului integrat şi ale site-ului web de sustenabilitate.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn