Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Omron este selectată printre Primele 100 de companii globale inovatoare 2017

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Omron este selectată printre Primele 100 de companii globale inovatoare 2017

Corporaţia OMRON (Sediu: Shimogyo-ku, Kyoto; Preşedinte şi CEO: Yoshihito Yamada) a fost selectată ca una dintre Primele 100 de companii inovatoare globale 2017 de către Clarivate Analytics pentru al doilea an consecutiv. În data de 9 aprilie 2018, Clarivate Analytics a vizitat sediul companiei pentru a-i decerna trofeul.

Criterii de selecţie

Clarivate Analytics selectează Primele 100 de companii inovatoare globale pe baza datelor acestora privind proprietatea intelectuală şi brevetele deţinute. Această companie globală de servicii de informaţii analizează tendinţele privind proprietatea intelectuală folosind un index independent pentru a identifica cele mai inovatoare corporaţii şi instituţii de cercetare din lume, pentru a le oferi recunoaştere. Candidaţii pentru acest premiu sunt evaluaţi prin analize bazate pe baza de date Clarivate Analytics după patru criterii principale: volum, succes, globalizare şi influenţă. Dintre aceste criterii, OMRON a primit un punctaj deosebit de ridicat pentru globalizare, determinat de numărul de brevete de bază obţinut pe patru pieţe importante ale lumii (S.U.A, Europa, Japnia şi China).

Dedicată dezvoltării de strategii privind proprietatea intelectuală

În 1959, fondatorul nostru, Kazuma Tateishi, a creat motto-ul companiei noastre „Pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii şi a contribui la o societate mai bună.” Datorită acestui motto, ca piatră de temelie spirituală, am creat de atunci numeroase inovaţii şi am abordat noi provocări depunând eforturi continue pentru a dezvolta infrastructuri sociale mai bune. Mai departe, pentru a contribui în continuare la o societate mai bună, ne păstrăm angajamentul faţă de dezvoltarea strategiilor de proprietate intelectuală în colaborare strânsă cu locaţiile comerciale şi echipele sale de cercetare şi dezvoltare.

Suntem onoraţi să fim recunoscuţi printre “Primele 100 de companii inovatoare globale” pentru al doilea an consecutiv. Obiectivul nostru este de a deveni o companie care îşi face simţită prezenţa şi câştigă încrederea oamenilor din întreaga lume prin rezolvarea unor probleme sociale globale prin activităţile noastre comerciale. În acest scop, desfăşurăm strategii de proprietate intelectuală, în tandem cu activităţile noastre comerciale, şi strategii de cercetare şi dezvoltare.

Motivarea inginerilor Omron de a-şi breveta invenţiile

În exerciţiul financiar 2017, am definit strategii de proprietate intelectuală pentru fiecare sector de activitate, extinzând aria de aplicare de la produse individuale la întregul segment de activitate şi apoi am depus cereri de brevet în consecinţă. De asemenea, am lansat un program de instruire intern unic, numit „Patent Dojo” în exerciţiul financiar 2016, pentru a putea ajuta inginerii noştri să-şi îmbunătăţească abilităţile legate de brevetare şi a-i motiva să-şi breveteze invenţiile. Pentru a creşte valoarea organizaţiei noastre, vom continua să creăm tehnologii şi modele de afaceri cu valoare adăugată ridicată care conferă avantaje competitive companiei noastre. Apoi, le vom proteja şi le vom folosi în mod eficient, drept proprietăţi intelectuale sub formă de brevete, mărci comerciale şi expertiză, care ne vor aduce venituri şi dezvoltare.

Despre Primele 100 de companii globale inovatoare 2017

Clarivate Analytics foloseşte date privind brevetele pentru a analiza tendinţele de proprietate intelectuală şi selectează anual primele 100 organizaţii şi instituţii inovatoare din lume. 2017 a fost al şaptelea an în care s-au acordat premii pentru Primele 100 de companii globale inovatoare. Pe baza unor date riguroase şi obiective extrase din Indexul brevetelor globale Derwent (cea mai mare bază de date cu brevete cu valoare adăugată din lume) şi Thomson Innovation (platformă de cercetare şi analiză a proprietăţilor intelectuale), cât şi din standarde de evaluare independente, premiul este acordat companiilor recunoscute pentru inovaţie, care depun eforturi să respecte convenţiile de protecţie a drepturilor de proprietate intelectuală şi care au creat invenţii care au influenţat lumea.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn