Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Robotul mobil HD-1500 cu sarcină utilă de 1500 kg

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Robotul mobil HD-1500 cu sarcină utilă de 1500 kg

Liderul în industrie HD-1500 extinde posibilităţile pentru transportul autonom de materiale

OMRON a anunţat lansarea HD-1500, cea mai puternică şi mai nouă adăugire la seria de roboţi mobili ai companiei. Noul HD-1500 are o capacitate a sarcinii utile de până la 1500 kg. Este ideal pentru fabricile din ziua de astăzi, unde soluţiile autonome de manipulare a materialelor trebuie să gestioneze sarcini de automatizare industrială mai solicitante, alături de implementarea noilor cerinţe de distanţare socială din cauza pandemiei de Covid-19.

Sarcina utilă de 1500 kg a HD-1500 permite transportarea de componente auto mari, precum şasiuri de maşini, şi sarcini utile voluminoase de dimensiunea paleţilor - articole care ar fi fost deplasate în mod tradiţional cu ajutorul motostivuitoarelor. Cu lansarea HD-1500, roboţii mobili OMRON, inclusiv LD-60/90 şi LD-250, formează o gamă excelentă de modele care pot transporta o largă varietate de articole – de la componente la WIP (lucrări în curs), produse finite şi materiale grele.

Asigurând manipularea eficientă a materialelor în fabrici, cel mai bun Manager de flotă din domeniu furnizat de OMRON poate controla până la 100 de roboţi mobili cu diferite dimensiuni, configuraţii şi capacităţi de sarcină utilă într-un singur sistem, pentru a automatiza aplicaţii complexe de logistică şi transport de materiale. Roboţii pot calcula automat traseul optim, colaborând în siguranţă cu persoanele şi navigând în jurul obstacolelor, fără să utilizeze benzi magnetice pe podea sau alte ghidaje. Bateria HD-1500 se încarcă în numai 36 de minute şi poate face faţă unui întreg schimb de lucru la sarcină maximă, reducând perioadele de inactivitate.

„Logistica de la sediu, deplasarea produselor şi a materialelor în cadrul fabricii şi al depozitelor devin adevărate blocaje pentru multe companii din cauza frecvenţei şi caracterului obositor ale activităţii, cărora li se adaugă nevoia de a respecta protocoalele de distanţare socială. Mediile de fabricaţie cu ritm rapid necesită viteză şi flexibilitate. Robotul mobil HD-1500 de la OMRON poate ajuta companiile să rezolve această problemă deoarece poate lucra 24 de ore pe zi fără să obosească, punctual şi sigur, alături de persoane”, a afirmat Tom Mathias, Preşedinte şi CEO al OMRON Robotics and Safety Technologies, Inc.

Introducing OMRON HD-1500 Mobile Robot
  • Introducing OMRON HD-1500 Mobile Robot

    Introducing OMRON HD-1500 Mobile Robot

    Introducing OMRON’s strongest mobile robot: the HD-1500. The HD-1500 is an advanced autonomous mobile robot specifically designed to transport heavy payloads up to 1500 kilograms. The HD-1500 also represents innovations in mobile robotics. Its new architecture features lasers that provide 360-degree safety coverage, as well as an onboard programmable logic controller, or PLC, to easily interface with custom attachments. Heavier payloads, built-in controller, improved sensors, route planning and object avoidance, the OMRON HD-1500 autonomous mobile robot offers the most advanced performance and safety. Learn more:

    03:00
hd-1500 fleed manager en prod

Caracteristicile HD-1500 includ:

Sarcină utilă mai mare şi structură mai solidă: HD-1500 poate deplasa sarcini utile de dimensiunea paleţilor în unităţi de producţie şi reduce nevoia de a avea un motostivuitor. Construit cu învelişuri metalice solide, HD-1500 este robust şi poate să suporte impacturi externe neintenţionate masive. 

Rentabilitate mai rapidă a investiţiei: HD-1500 oferă o soluţie pentru a automatiza sarcini complexe şi periculoase. Organizaţiile pot reduce utilizarea de motostivuitoare şi pot transporta în siguranţă paleţi mai mari care conţin bunuri finite, materiale voluminoase din industria alimentară şi de bunuri şi cadre auto. Lucrătorii îşi pot concentra acum atenţia asupra sarcinilor mai importante, permiţându-le clienţilor să încarce mai mult, să facă mai puţine deplasări cu sarcini mai grele şi să sporească rentabilitatea investiţiei. Cu HD-1500, clienţii pot face mai mult, cu mai puţin echipament.

Flotă personalizabilă: Flotele mobile pot deveni mai diverse, dar continuă să fie controlate de acelaşi sistem. Managerul de flotă de la OMRON permite ca o flotă mobilă diversă de până la 100 de roboţi mobili, inclusiv HD-1500, să fie controlată cu acelaşi sistem cu performanţe ridicate. Datorită managementului optimizat al traficului, managementului bateriilor şi direcţionării vehiculelor, clienţii pot adăuga HD-1500 la flotele lor fără să-şi facă griji în legătură cu securitatea, compatibilitatea sau performanţa.

Caracteristici suplimentare:

  • Bateria se încarcă în 36 de minute, pentru o eficienţă mai mare şi o perioadă de inactivitate redusă.  
  • Scanere laser de securitate 360° utilizate simultan pentru localizare şi pentru funcţionalitate de securitate. 
  • Navigare superioară, folosind zonele de securitate adaptive din tehnologia LiDAR. 
  • Tehnologia CAPS îmbunătăţită permite o acurateţe mai bună şi repetabilitate pentru andocare. 
  • Caracteristica Simulator de flotă vă permite, de asemenea, să simulaţi până la 10 roboţi, în până la trei flote separate.

Mai multe informații despre HD-1500.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn