Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la OMRON a primit calificativ Platinum pentru sustenabilitate de la EcoVadis

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

OMRON a primit calificativ Platinum pentru sustenabilitate de la EcoVadis

Calificativul Platinum de la EcoVadis pentru OMRON, cea mai înaltă distincţie, plasează compania printre primele 1% dintre toate companiile cărora li s-a evaluat performanţa sustenabilităţii.

OMRON a primit calificativul Platinum ca urmare a evaluării EcoVadis privind sustenabilitatea. Punctajul care a dus la câştigarea calificativului Platinum – cea mai înaltă distincţie – plasează compania printre primele 1% dintre toate companiile cărora li s-a evaluat performanţa sustenabilităţii. OMRON primeşte această recunoaştere internaţională pentru a doua oară după anul fiscal 2020.

Evaluarea este realizată de EcoVadis, furnizor independent şi de încredere al unei platforme de sustenabilitate comune, unde se evaluează peste 100.000 de organizaţii şi companii folosind metodologia proprie de evaluare CSR, care acoperă peste 175 de ţări din toată lumea şi 200 de categorii de activităţi, pe baza a mii de surse externe (printre care ONG-uri, sindicate, organisme internaţionale, autorităţi locale şi organizaţii de audit). Activităţile CSR ale unei companii sunt evaluate pe larg în patru domenii principale: mediu, muncă şi drepturile omului, etică şi achiziţii sustenabile.

OMRON şi-a văzut crescând semnificativ punctajul pentru etică şi totodată şi-a păstrat ridicate punctajele pentru mediu şi achiziţii sustenabile – iată ce a dus la câştigarea calificativului de această dată. La mediu, OMRON a fost inclusă în primele 1% din companiile din domeniu ca recunoaştere a stabilirii obiectivelor ecologice în planul de administrare pe termen mediu „SF etapa 1” (care sunt legate de problemele sustenabilităţii materialelor expuse în viziunea sa pe termen lung, Modelarea viitorului 2030 – SF2030 – pusă în aplicare în aprilie 2022) şi a certificării de către o organizaţie internaţională, Iniţiativa obiectivelor bazate pe criterii ştiinţifice (SBTi*). La achiziţii sustenabile, OMRON a primit recunoaşterea pentru iniţiativa de a promova diversitatea în lanţul de aprovizionare, ceea ce a dus la un punctaj în top 2% al companiilor din domeniul său de activitate. La etică, OMRON a obţinut un punctaj mai mare pentru raportarea indicatorilor cheie de performanţă legaţi de etică (KPI), inclusiv pe cei privind instruirea angajaţilor.

În conformitate cu SF2030, OMRON îşi propune să-şi maximizeze valoarea corporativă creând valoare socială şi economică prin activitatea sa economică. OMRON va rămâne dedicată rezolvării problemelor sociale în toate cele patru domenii, pentru a îndeplini aşteptările clienţilor, furnizorilor şi altor părţi interesate, în efortul de a susţine dezvoltarea societăţii şi creşterea economică a companiei.

*SBTi (Iniţiativa obiectivelor bazate pe criterii ştiinţifice) este o iniţiativă internaţională care recomandă stabilirea pe termen mediu şi lung a unor obiective de reducere a gazelor cu efect de seră, bazate pe dovezi ştiinţifice.

Pentru detalii despre viziunea pe termen lung şi iniţiativele OMRON privind sustenabilitatea, citiţi Rapoartele noastre integrate.

Citiţi mai multe despre iniţiativele OMRON referitoare la sustenabilitate.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn