Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la OMRON este un nou membru al renumitului campus de cercetare ARENA2036

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Stimularea inovaţiei pentru e-mobilitate: OMRON este noul membru al renumitului campus de cercetare ARENA2036

ARENA2036 înseamnă „Active Research Environment for the Next Generation of Automobiles” (Mediu de cercetare activă pentru următoarea generaţie de automobile). Această asociaţie de organizaţii prestigioase din industrie şi cercetare are ca scop promovarea mobilităţii şi a producţiei viitorului. Demonstraţie Intralogistică în Stuttgart.

Pentru a combate schimbările climatice şi pentru a promova abordări alternative de mobilitate, politica, economia, cercetarea şi societatea trebuie să colaboreze. OMRON îşi propune să contribuie la modelarea acestei schimbări şi, prin urmare, s-a alăturat apreciatului campus de cercetare ARENA2036. Această iniţiativă din partea ştiinţei şi a industriei îşi propune să transforme mobilitatea şi producţia prin intermediul tehnologiei de ultimă generaţie. OMRON a fost un inovator şi un lider de opinie în domeniul automatizării industriale timp de mulţi ani şi este încântat să ofere un impuls suplimentar în calitate de membru al ARENA2036.

arena2036 hall fcard en event

OMRON a lansat proiectul 5G MIPS care va fi înfiinţat în ARENA2036 până la începutul anului 2024. La Stuttgart, soluţia intralogistică va fi prezentată clienţilor şi partenerilor interesaţi. Companiile partenere OMRON, NAISE, NOKIA şi partenerul de soluţii OMRON WAITKUS se vor concentra pe cerinţele şi provocările din industrie într-o demonstraţie permanentă în direct în campusul din Stuttgart. Soluţia subliniază avantajele reţelei wireless private 5G pentru comunicarea flotelor de roboţi mobili, combinând tehnologia pentru gestionarea virtuală a flotei, robotica mobilă, cum ar fi LD-250 de la OMRON, coboţi, cum ar fi TM12, şi sistemul de control de la NAISE. Soluţia se concentrează pe o mai bună colaborare om-maşină şi pe fluxuri de lucru mai durabile, fără întreruperi şi mai eficiente în producţie.

ARENA2036 înseamnă „Active Research Environment for the Next Generation of Automobiles” (Mediu de cercetare activă pentru următoarea generaţie de automobile). OMRON şi-a subliniat angajamentul social şi ecologic cuprinzător în strategia companiei „Shaping the Future 2030”. Obiectivul acesteia este de a creşte ritmul şi amploarea dezvoltării durabile globale. Tehnologiile OMRON Sensing & Control + Think sunt concepute pentru a contribui la rezolvarea unei game largi de provocări sociale la nivel mondial.

Membrii ARENA2036 lucrează împreună la o mare varietate de proiecte interdisciplinare. Iniţiativa este susţinută de Ministerul Federal German al Educaţiei şi Cercetării (BMBF) şi este administrată ca o asociaţie înregistrată. Cei aproximativ 60 de membri ai săi sunt activi în diverse discipline – de la industria auto la tehnologia aerospaţială, de la automatizarea industrială, de la cercetarea în domeniul textilelor şi al materialelor la ştiinţa muncii. Pe lângă OMRON, participă organizaţii de renume internaţional precum BMW Group, Intel, Fraunhofer, Daimler, Bosch, Nokia, Siemens, Balluff, Kuka şi altele.

„Suntem foarte încântaţi că OMRON se alătură reţelei ARENA2036", spune Peter Fröschle, director general al ARENA2036. "ARENA2036 reuneşte membri din ştiinţă şi industrie - proiectul 5G MIPS iniţiat de OMRON este exemplar pentru posibilităţile reţelei noastre. În calitate de inovator în domeniul automatizării industriale şi al intralogisticii, OMRON constituie un important element de bază pentru a colabora pe teme de cercetare privind mobilitatea şi producţia viitorului.”

Dr. Klaus Kluger, director general pentru Europa Centrală şi de Est la OMRON, comentează: „Apartenenţa la reţeaua de inovare ARENA2036 subliniază viziunea noastră asupra unui viitor durabil. Mână în mână cu parteneri puternici şi ca parte a unei mari mişcări de inovare, putem stabili accente puternice, putem impulsiona mobilitatea viitorului şi putem sprijini sustenabilitatea industriei. Participarea OMRON la această asociaţie prestigioasă subliniază angajamentul nostru faţă de soluţiile inovatoare în domeniul transporturilor şi al mobilităţii şi accelerarea implementării acestora în beneficiul societăţii şi al mediului.”

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn