Utilaj de etanşare a tăvilor cu sistem de acţionare pentru indexarea barelor de distribuţie | OMRON, România

Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Utilaj de etanşare a tăvilor cu sistem de acţionare pentru indexarea barelor de distribuţie

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Utilaj de etanşare a tăvilor cu sistem de acţionare pentru indexarea barelor de distribuţie

Descrierea utilajului

Tăvile goale sunt încărcate de un separator de tăvi pe linia de alimentare şi transportate până la staţia de etanşare. Operaţia de etanşare constă din sudarea unei pelicule termoplastice pe marginile tăvilor, operaţia fiind efectuată în vid sau într-o atmosferă cu gaze neutre. Înaintea oricărei operaţii de etanşare, se derulează o nouă peliculă, poziţionată peste tăvi, sudată pe marginile tăvilor şi rulată din nou pe o rolă pentru deşeuri.

Sistem de acţionare cu bară de distribuţie

Trays are displaced over the entire length of the machine by a transport system provided with a series of transverse push bars which are equidistantly mounted between two lateral driving chains.

Principalele grupe funcţionale ale utilajului

  1. Sistemul de indexare acţionat de lanţ: Bandă transportatoare unică formată dintr-o serie de bare transversale cu două lanţuri laterale de acţionare.
  2. Staţia de etanşare: Carcasa superioară în formă de calotă conţine 4 capete de sudură, un rezervor la bază şi plăci de legătură.
  3. Sistemul de ridicare: Matriţa inferioară poate fi deplasată în sus de un sistem pneumatic.
  4. Alimentarea cu peliculă: Un sistem cu braţ mobil asigură controlul tensiunii foliei. O rolă presoare cu acţionare servo acţionează pelicula.
  5. Derulator al resturilor de peliculă: Scheletul materialului de etanşare este derulat pe o mandrină acţionată servo.

Cerinţa dvs. de automatizare - soluţie noastră completă

Putem furniza toate produsele de automatizare pentru utilajele de etanşare a tăvilor, inclusiv controlerul logic, de mişcare sau hibrid.

De asemenea, putem furniza toate motoarele, sistemele de acţionare, senzorii de poziţie, dispozitivele de siguranţă, senzorii de temperatură şi alte componente ale panou. Toate sunt uşor de integrat şi poartă renumita marcă Omron a calităţii şi a fiabilităţii.

Poziţionare uşoară pe axă

A position control card (CJ1W-NC[]81) is used to connect and control all the drives of the machine with built-in EtherCAT as motion bus. No need for complex wiring and individual parametrisation. All information is available through one access point, one program.

Profil de viteză sub formă de curbă sinusoidală

Profilul de viteză pentru acţionările servo (R88D-KN[]-ECT) poate fi programat în PLC cu o bibliotecă standard de blocuri de funcţii PLCopen pentru a adapta, de exemplu, accelerarea şi decelerarea barei cu mâner izolant în funcţie de conţinutul tăvii, mai ales pentru evitarea scurgerii lichidelor pe zona etanşată.

Control superior al temperaturii pentru etanşare perfectă

O unitate de control al temperaturii cu patru bucle (CJ1W-TC002) reglează individual temperatura celor 4 plăci ale încălzitorului. Controlul 2-PID şi funcţia de reglaj automat permit fiecărei bucle de control al temperaturii să furnizeze răspunsuri cu supracreştere minimă la pornire şi să ofere un răspuns adecvat la perturbările din timpul procesului de producţie.

Rezultatul este o etanşare perfectă chiar de la prima tavă prevăzută cu o peliculă uşor de îndepărtat.

Senzorul adecvat pentru funcţia corectă

Gama largă de senzori Omron vă permite să detectaţi tăvile transparente (E3X-SD), să indexaţi poziţia barelor de distribuţie (HL-5000/E3ZM) şi să detectaţi poziţiile-limită ale braţului mobil (E3F2).

Despre această soluţie

Mai multe soluţii de automatizare