Utilaj de etanşat tăvi cu sistem de transport al tăvii cu braţ de prindere | OMRON, România

Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Utilaj de etanşat tăvi cu sistem de transport al tăvii cu braţ de prindere

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Utilaj de etanşat tăvi cu sistem de transport al tăvii cu braţ de prindere

Descrierea utilajului

Utilajele de etanşat tăvi aplică o peliculă deasupra unei tăvi. O parte integrantă a utilajului - deseori un separator - este utilizată pentru extragerea tăvilor goale din stiva de tăvi. După umplerea tăvilor cu produs, acestea sunt etanşate prin aplicarea peliculei. În final, tava etanşată este mutată la pasul următor, cel mai probabil ambalarea secundară.

Sistem de transport al tăvii cu braţ de prindere

În noua generaţie de utilaje de etanşat tăvi, procesul de ambalare este efectuat „în linie”, de la început la sfârşit. Sistemul de transport deplasează tăvile într-o manieră foarte lină, adecvată pentru tăvile umplute cu produse (semi)lichide. Utilajul de mai jos dispune de braţe de prindere laterale, pentru transportul tăvilor la şi de la staţia de etanşare.

Principalele grupe funcţionale ale utilajului

  1. Sistem de rulare/derulare a peliculei de etanşare: Pelicula de etanşare este alimentată la staţia de etanşare cu lungimea exactă şi cu întinderea corectă.
  2. Sistem de alimentare cu tăvi: Alimentarea cu tăvi şi poziţionarea tăvilor pline.
  3. Sistem de îndepărtare a tăvilor: Direcţionarea tăvilor etanşate în direcţia staţiei de ambalare secundară.
  4. Sistem de transport liniar al tăvilor : Mişcare liniară controlată prin curea cu acționare servo pentru alimentarea, respectiv îndepărtarea lină a tăvilor de la staţia de etanşare.
  5. Staţie de etanşare: Principalul proces prin care pelicula superioară este lipită de tavă.

Cerinţa dvs. de automatizare - soluţia noastră completă

Putem furniza toate produsele de automatizare pentru utilajele de etanşare a tăvilor, inclusiv logica, partea de mişcare sau controlerul hibrid.

De asemenea, putem furniza toate motoarele, servoacționările, senzorii de poziţie, dispozitivele de siguranţă, senzorii de temperatură şi alte componente de tablou. Toate sunt uşor de integrat şi poartă renumita marcă Omron a calităţii şi a fiabilităţii.

A: Control optim al temperaturii pentru etanşare

Controlul temperaturii în timpul etanşării este critic. La fiecare etanşare, temperatura matriţei scade, iar recuperarea rapidă este esenţială pentru a se realiza o bună productivitate. Sistemul unic de control Omron 2-PID cu reglare automată integrată optimizează sistemul pentru un răspuns rapid la perturbaţii, perfect pentru aplicaţii precum etanşarea. Un alt beneficiu este pornirea rapidă, oferind etanşări perfecte chiar de la prima tavă.

B: Securitate programabilă

Fără a compromite performanţa utilajelor, Omron furnizează o securitate funcţională flexibilă şi independentă. Sistemul NE1A realizează aceasta într-o manieră atât modulară, cât şi flexibilă. Se pot adăuga dispozitive de securitate de tip slave şi la alte utilaje din linia de producţie, care apoi se integrează printr-o singură magistrală de câmp în controlerul de securitate.

C: Un senzor pentru toate tipurile de tăvi

Senzorul E32/E3X cu fibră şi amplificator poate detecta toate tipurile de tăvi cu un singur model. Salvați un set de parametri pentru fiecare tavă nouă şi reutilizaţi parametrii aferenţi celuilalt set. Distribuţia parametrilor se poate efectua utilizând controlerul de utilaj sau HMI prin magistrala de câmp conectată.

D: Sistem servo cu funcţionare lină

Sistemul de ridicare din staţia de etanşare poate fi acţionat în mai multe moduri. Avantajul unei ridicări cu acţionare servo este reducerea vibraţiilor şi a zgomotului, ceea ce face posibilă utilizarea utilajelor în moduri neconvenţionale, de exemplu, ridicate deasupra podelei fabricii. De asemenea, un sistem servo poate fi modificat cu uşurinţă în timpul funcţionării.

Mai multe soluţii de automatizare