Termoformarea, umplerea şi etanşarea | OMRON, România

Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Termoformarea, umplerea şi etanşarea

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Termoformarea, umplerea şi etanşarea

Descrierea utilajului

Utilajul de termoformare, umplere şi etanşare (TFFS) este un echipament în care o bandă de material termoformabil se încălzeşte şi se preformează sub presiune/vid. După umplerea formei, aceasta este etanşată cu o peliculă superioară şi, la sfârşit, este tăiată pentru realizarea de ambalaje individuale. Utilajele pot produce unul sau mai multe rânduri de ambalaje şi pot avea un echipament încorporat pentru manevrarea gazului înainte de închiderea etanşă a ambalajelor.

Matriţe igienice flexibile

TFFS sunt cunoscute şi ca utilaje de ambalare prin laminare. În acest moment producătorii de echipamente originale (O.E.M.) furnizează matriţe uşor de spălat, realizate din oţel pentru a se conforma standardelor ridicate de igienă cerute de utilizatorii finali. Matriţele interschimbabile fac ca schimbarea acestor utilaje cu alte produse să fie flexibilă şi rapidă.

Principalele grupe funcţionale ale utilajului

  1. Sistemul de transport: Sistem de derulare şi transport al benzii de bază (tavă-peliculă).
  2. Staţia de preformare: Crearea formei tăvii din banda de bază.
  3. Staţia de etanşare: Prinderea etanşă a peliculei pe tavă.
  4. Derularea benzii superioare (etanşare peliculă) şi rularea peliculei reziduale: Transportarea peliculei utilizate pentru etanşarea tăvii.
  5. Tăiere transversală şi longitudinală: Separă tăvile etanşate de banda de bază.

Cerinţa dvs. de automatizare - soluţie noastră completă

Putem furniza toate produsele de automatizare pentru utilajele TFFS, inclusiv controlerul logic, de mişcare sau hibrid.

De asemenea, putem furniza toate motoarele, sistemele de acţionare, senzorii de poziţie, dispozitivele de siguranţă, senzorii de temperatură şi alte componente ale panou. Toate sunt uşor de integrat şi poartă faimoasa marcă Omron a calităţii şi a fiabilităţii.

A: Control optim al temperaturii pentru etanşare

Controlul temperaturii în timpul preformării şi etanşării este deosebit de important. La fiecare preformare şi etanşare temperatura matriţei scade, iar revenirea rapidă este esenţială pentru a obţine rezultate optime.

Regulatorul unic 2-PID de la Omron cu reglaj automat integrat optimizează sistemul pentru un răspuns rapid la perturbaţii, perfect pentru aplicaţii precum TFFS. Un alt avantaj este pornirea rapidă, iar primul produs este deja perfect.

B: Detectarea poziţiei exacte a peliculei superioare

Senzorul de marcaje E3ZM-V trimite către controlerul utilajului informaţii referitoare la poziţia exactă a peliculei superioare. Senzorul este uşor de programat şi oferă detectarea stabilă a marcajelor imprimate colorate diferit sau negre.

C: Poziţionarea precisă a acţionării lanţului

Lanţul de transport pentru banda de bază este esenţial la acest utilaj. Acesta deplasează banda de bază şi, la finalizarea procesului de etanşare, banda superioară pe întreaga lungime a utilajului

Preformarea şi etanşarea tensionează peliculele, aşadar menţinerea un poziţii precise este extrem de importantă. Când lanţul se opreşte pentru efectuarea procesului de preformare/etanşare, pelicula trebuie să rămână în poziţie. Invertoarele RX de la Omron sau servosistemele G5 pot oferi această funcţie crucială de „menţinere”.

Mai multe soluţii de automatizare