Celula de încărcare cu funcţii robot ghidată prin inspecţie vizuală sau dispozitiv de ambalare diferite sortimente | OMRON, România

Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Celula de încărcare cu funcţii robot ghidată prin inspecţie vizuală sau dispozitiv de ambalare diferite sortimente

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Celula de încărcare cu funcţii robot ghidată prin inspecţie vizuală sau dispozitiv de ambalare diferite sortimente

Descrierea utilajului

Utilajul constă dintr-un robot montat pe un cadru care se suprapune peste două transportoare de alimentare care funcţionează în paralel. Un transportor alimentează cu produse, iar celălalt cu cutii de carton. Robotul ridică produsele care se deplasează aleator pe banda transportoare şi le plasează în cutii de carton aflate în mişcare. Locaţia instantanee a produselor în mişcare este computerizată prin sistemul de vizualizare care achiziţionează imagini de la o cameră staţionară. Între timp se utilizează un senzor de înregistrare pentru a urmări poziţia cutiilor de carton. Aceasta este urmărirea precisă a ambelor transportoare care permite robotului să ridice şi să plaseze produse de la un transportor în mişcare la altul.

Sistem de control cu funcţii robot

Sistemele cu funcţii robot se pot utiliza eficient fie ca modul de alimentare primar, fie ca soluţie de încărcare secundară sau finală. Cu integrarea bibliotecilor de obiecte software cu funcţii robot în controlere IEC, roboţii au devenit uşor de deplasat şi uşor de întreţinut, ceea ce le promovează utilizarea într-o foarte mare măsură.

Principalele grupe funcţionale ale utilajului

  1. Transportor de alimentare produse: O bandă transportoare controlată prin servomotor transportă produse care sunt distanţate aleator pe suprafaţa sa.
  2. Detectarea şi înregistrarea produselor: O cameră de inspecţie vizuală şi un codor înregistrează poziţiile produselor şi stochează dinamic valorile într-o bază de date tampon FIFO înainte de a fi trimise la robot.   
  3. Transportor alimentare ambalaje din carton: Se asigură două lanţuri laterale controlate de servomotor cu inele de agăţat de indexare care cuplează partea frontală şi partea posterioară a cutiei de carton.
  4. Detectarea şi înregistrarea cutiilor de carton: Un codor şi o celulă de înregistrare înregistrează poziţia fantelor goale din cutia de carton şi stochează dinamic valorile într-o bază de date tampon FIFO înainte de a fi trimise la robot.
  5. Sistem de transfer robotizat: Robotul Delta-3 ridică produse aflate în mişcare şi le plasează în containere aflate în mişcare.

Cerinţa dvs. de automatizare - soluţia noastră completă

Putem furniza toate produsele de automatizare pentru modulul de alimentare cu funcţii robot, inclusiv controlerul de inspecţie vizuală, logic, de mişcare sau hibrid.

De asemenea, putem furniza toate motoarele, sistemele de acţionare, senzorii de poziţie, dispozitivele de siguranţă, senzorii de temperatură şi alte componente ale panoului. Toate sunt uşor de integrat şi poartă renumita marcă Omron a calităţii şi a fiabilităţii.

Detectare rapidă şi inspecţie fiabilă

Prin utilizarea sistemului de inspecţie FQ-M prin EtherCAT, puteţi urmări simultan poziţia produsului pe un transportor, detecta unghiul de poziţionare faţă de direcţia de transport şi sorta produsul după model, culoare sau suprafaţă.

Sistemele de inspecţie vizuală Omron se pot adapta la majoritatea identificărilor şi localizărilor aleatorii şi de mare viteză ale produselor, necesare în numeroase aplicaţii de tip ridicare şi plasare.

Comutare automată format

Cu algoritm cinematic încorporat, comanda de mişcare şi instrucţiunile logice; comutările se pot realiza în întregime în cadrul programului controlerului NJ.

Prin comunicarea prin EtherNet/IP cu sistemul de inspecţie vizuală FQ-M de la Omron, setările pentru fiecare produs şi configuraţie de stivuire sunt salvate în memoria controlerului NJ, astfel încât operatorii pot regăsi rapid setările corecte în timpul comutărilor.

Comanda cu funcţii robot „Fă-o singur” cu sistem de control al automatizării conform cu IEC

Cu platforma Sysmac, Omron asigură un set de dezvoltare complet, conform cu IEC, cu funcţii robot, care vă permite să programaţi robotul Delta-3 la fel de uşor cum aţi face-o pentru orice sistem controlat de servomotor. Cu Sysmac studio, puteţi activa transformarea cinematică cu o simplă instrucţiune şi apoi pur şi simplu reutilizaţi un set familiar de instrucţiuni de mişcare pentru a programa robotul Delta-3.

Într-adevăr, prin simpla programare a căii de mişcare a punctului central al instrumentului (TCP) într-un sistem de coordonate cartezian, controlerul NJ transformă automat fiecare punct (x, y, z) al interpolării căii în trei poziţii unghiulare (θ1, θ2, θ3). De fiecare dată poziţiile ciclului şi ale unghiurilor sunt înaintate ca puncte setate la cele trei elemente de acţionare cu servomotor care controlează motorul fiecărui braţ.

Mai multe soluţii de automatizare