Utilaj orizontal de formare, umplere şi etanşare (OFUE) | OMRON, România

Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Utilaj orizontal de formare, umplere şi etanşare (OFUE)

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Utilaj orizontal de formare, umplere şi etanşare (OFUE)

Pungi şi plicuri verticale

Într-un utilaj OFUE se derulează o bandă/folie flexibilă, pachetelor li se dă formă şi apoi sunt etanşate pe 2 părţi, opţional şi la partea inferioară. După ce sunt umplute vertical cu produs, partea superioară este etanşată apoi pentru a închide pachetul. Opţional înainte de etanşarea finală, se poate adăuga o fantă de scurgere. Toate acestea au loc cu materialul de ambalare flexibil deplasându-se orizontal, dar cu orientarea pachetului în continuare verticală. Imaginea de mai jos prezintă în funcţiune un utilaj intermediar, acţionat cu came. Există de asemenea utilaje continue, iar la acestea secţiunile 4 până la 6 sunt adesea într-o configurare carusel.

Pachet pungă vertical

Cu un plic, folia este pliată şi etanşată. Cu punga verticală, folia de la partea inferioară are mai întâi formă de „W” şi apoi este etanşată numai în colţuri. Acesta creează o formă inferioară ovală care permite pachetului să stea vertical.

Funcţie principală

  1. Derularea şi formarea ambalajului : Folia flexibilă este preluată şi pliată pentru a forma baza.
  2. Producerea pungii/plicului : Etanşează părţile laterale şi opţional partea inferioară.
  3. Marcare, tragere şi tăiere : Detectează alunecarea, corectează şi separă pachetele.
  4. Deschidere şi umplere : Pregăteşte pachetul pentru umplere cu produs.
  5. Întindere şi închidere : Închide şi etanşează partea superioară a pachetului.
  6. Braţe de transport : Ghidează mişcarea pachetelor separate.

Cerinţa dvs. de automatizare - soluţia noastră completă

Automatizăm utilajele! Furnizăm toate produsele de automatizare pentru utilajele OFUE, inclusiv controlerul pentru logică, mişcare sau hibrid (ambele).

Automatizăm utilajele! Furnizăm toate produsele de automatizare pentru utilajele OFUE, inclusiv controlerul pentru logică, mişcare sau hibrid. De asemenea, furnizăm toate motoarele, sistemele de acţionare, senzorii de poziţie, dispozitivele de securitate, senzorii de temperatură şi alte componente ale panoului. Toate dispozitivele sunt uşor de integrat şi poartă bine cunoscuta marcă a calităţii şi a fiabilităţii Omron.

A - Manipulare exhaustivă a prescrierilor şi datelor

Pentru utilajele de export, este necesară o interfaţă de operare în mai multe limbi, cu operarea simplu de executat a prescrierilor. Nu sunt de ignorat alte probleme cheie precum înregistrarea datelor CIF (CFR21) şi manipularea fişierelor pentru PDF deschis, flash şi video. Panourile operator (HMI) seria NS de la Omron oferă aceste caracteristici într-o soluţie stabilă şi matură de interfaţare cu utilajul.

B - Acces sigur la distanţă

Pentru producătorii de utilaje este esenţial să diagnosticheze şi să asigure service pentru utilaje la sediul clientului. De asemenea, utilizatorul final va beneficia de accesul la distanţă deoarece utilajul este uşor accesibil şi poate furniza informaţii despre producţie în timp real. Omron are experienţă solidă în asigurarea de soluţii de acces la distanţă.

C - Servosincronizare cu came

Pentru a obţine deplasarea lină a foliei de ambalare sincronizată cu arborele mecanic cu came, este necesar să creaţi un profil cu came virtual pentru sistemul servo de tragere a peliculei. Omron G5 este optimizat să-şi efectueze funcţia prin utilizarea intrării dedicate pentru senzorul de identificare a marcajului, preuând semnalul de la senzorul E3ZM-V. Toate acestea sunt reunite şi gestionate de controlerul de utilaj NJ.

Mai multe soluţii de automatizare