Dispozitiv de ambalare cu flux orizontal | OMRON, România

Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Dispozitiv de ambalare cu flux orizontal

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Dispozitiv de ambalare cu flux orizontal

Cuţite de etanşare rotative (servoacţionate)

Cu materialul de ambalaj montat în partea de sus a benzii de alimentare cu produs, maşinile de ambalat orizontale cu umplere şi etanşare de forme acţionează orizontal pentru a delimita produsul cu un film. După etanşarea longitudinală sub produs, cuţitele rotative etanşează marginile transversal şi, în acelaşi timp, le taie în pachete individuale.

Funcţie principală

Maşinile de ambalat în flux HFFS sunt adecvate pentru ambalarea de cantităţi mari de produse solide la viteze ridicate. De regulă, batoanele de ciocolată sunt ambalate cu cuţite de etanşare fără încălzire. Această tehnologie de etanşare la rece utilizează un clei preaplicat pe folie, care este presat pentru închiderea pachetelor.

  1. Derulare folie : Asigură tensionarea corespunzătoare a foliei.
  2. Alimentarea şi detectarea produselor : Asigură o spaţiere perfectă şi o identificare de tip „fără produs, fără ambalaj”.
  3. Tragere şi etanşare longitudinală : Transport film pe lungime, poziţionare şi etanşare cu corecţie cu marcaj integrat.
  4. Etanşare şi tăiere transversală : Separă pachetele după etanşarea marginilor, utilizând un cuţit rotativ.
  5. Eliminare produs ambalat : Transport la sistemul secundar de ambalare, cu spaţiere opţională a produselor pentru sistemele automate de eliminare.

Cerinţa dvs. de automatizare - soluţie noastră completă

Putem furniza toate produsele de automatizare pentru utilajele HFFS, inclusiv controlerul logic, de mişcare sau hibrid.

Putem furniza toate produsele de automatizare pentru utilajele HFFS, inclusiv logica, partea de mişcare sau controlerul hibrid. De asemenea, putem furniza toate motoarele, sistemele de acţionare, senzorii de poziţie, dispozitivele de securitate, senzorii de temperatură şi alte componente ale panoului. Toate sunt uşor de integrat şi poartă bine cunoscuta marcă a calităţii şi a fiabilităţii Omron.

A - Sysmac Studio: Software unic!

Dezvoltarea rapidă, testarea unitară şi securizarea completă pot fi realizate de Omron. Sysmac Studio este un software unic pentru controlul şi configurarea întregului utilaj prin intermediul unei singure conexiuni, oferindu-vă puterea şi eficienţa de a crea ca niciodată.

B – Funcţii bloc specifice aplicaţiei

În cazul utilajelor de preformare, umplere şi etanşare este esenţială realizarea unei etanşări perfecte de fiecare dată şi chiar de la început. Pentru acest lucru Omron Sysmac este soluţia de integrare a controlului temperaturii, a temporizării şi a presiunii cleștelui de etanşare.

Performanţele cresc şi timpul de prelucrare scade prin utilizarea funcţiilor bloc (FB) realizate de Omron pentru utilajele de umplere şi etanşare de forme, precum funcţiile bloc pentru cuţite rotative şi funcţia bloc pentru controlul temperaturii Direct Power.

C - Spaţiere exactă pentru alimentarea cu produs

Realizaţi o spaţiere exactă a produsului cu ajutorul senzorului fotoelectric E3Z şi a controlerului servo G5 cu o singură conexiune. Nucleul de mişcare şi logică integrată a controlerului de utilaj NJ facilitează modificarea spaţierii produselor, chiar şi în timpul producţiei.

D - Reţea sincronizată de mare viteză

Sincronizarea cuţitelor de etanşare cu alimentarea cu film şi cu produs, reacţia la situaţiile fără produs/fără etanşare şi alunecare film este îmbunătăţită semnificativ la utilizarea unei reţele sincronizate de mare viteză, precum EtherCAT, între controler şi servomotoarele de acţionare.

Despre această soluţie

Mai multe soluţii de automatizare