Aplicator liniar cu manşon cu contracţie, de mare viteză | OMRON, România

Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Aplicator liniar cu manşon cu contracţie, de mare viteză

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Aplicator liniar cu manşon cu contracţie, de mare viteză

Descrierea utilajului

Etichetele cu manşon cu contracţie sunt furnizate dintr-o rolă, sub forma unei benzi de hârtie continue, sticlele neetichetate sunt transportate prin intermediul unui transportor de alimentare şi apoi măsurate prin intermediul unui şurub de alimentare rotativ. În timp ce sticlele pătrund în dispozitivul de etichetare trecând pe lângă o celulă a declanşatorului, etichetele sub forma unei benzi de hârtie sunt deschise şi formate într-un tub printr-o mandrină, alimentate şi tăiate într-o înregistrare precisă, cu un grafic tipărit, aplicate pe o sticlă, ce este apoi transportat într-un tunel cu aburi.

Dispozitiv de introdus etichete şi cuptor cu contracţie

Dispozitivul de introdus etichete de mare viteză controlează intermitent avansul foliei cu înregistrare precisă cu un grafic tipărit între două operaţiuni de tăiere consecutive. Tunelul cu aburi dezvoltă căldura necesară pentru a contracta manşoanele şi a garanta o adeziune perfectă pe sticlă.

Principalele grupe funcţionale ale utilajului

  1. Detectarea semnelor de înregistrare
  2. Mandrina plutitoare
  3. Roţi pentru avansarea foliei : Doi cilindri de fixare se rotesc pe mandrină. Folia este acţionată fiind interpusă între cilindri şi mandrină.
  4. Ansamblul dispozitivului de tăiere: Dispozitivul de tăiere este alcătuit din două inele suprapuse care sunt acţionate în rotaţie. Având viteze diferite, lamele pivotează alternativ între o poziţie retrasă şi o poziţie de tăiere.
  5. Roţile ejectorului: Mecanismul de distribuire aşează segmentul tăiat al benzii de hârtie peste container.
  6. Celula de declanşare a evacuării: Evacuarea este rezultatul deplasării articolului pe lângă celulă.
  7. Motor central şi axa encoderului
  8. Cilindri de curăţare
  9. Cuptor cu contracţie la temperaturi ridicate

Cerinţa dvs. de automatizare - soluţia noastră completă

Putem furniza toate produsele de automatizare pentru aplicatoare liniare cu manşon cu contracţie, inclusiv controlerul logic, de mişcare sau hibrid.

De asemenea, putem furniza toate motoarele, sistemele de acţionare, senzorii de poziţie, dispozitivele de siguranţă, senzorii de temperatură şi alte componente ale panoului. Toate sunt uşor de integrat şi poartă bine cunoscuta marcă a calităţii şi a fiabilităţii Omron.

Control de înregistrare rapidă pentru a poziţiona şi a plasa eticheta la orice viteză de funcţionare

Marca de înregistrare tipărită pe etichetă se utilizează pentru a verifica alimentarea şi pentru a compensa orice eroare de alunecare sau de poziţionare. Controlul de înregistrare funcţionează prin măsurarea oricărei erori în mişcarea curentă şi prin aplicarea unei corecţii pentru următoarea. Controlerul NJ capturează evenimentul de înregistrare a etichetei şi sincronizează alimentarea etichetei cu axa codorului principal pentru a plasa eticheta pe articol la momentul adecvat.

Profiluri de came pre-programate pentru comutare rapidă

Crearea manuală a profilurilor de came poate implica nişte calcule intense şi o înţelegere aprofundată a controlului mişcării. Editorul de profiluri ale camelor Sysmac Studio oferă un instrument uşor de utilizat în proiectarea profilului camei electronice. Acele profiluri pot fi pre-programate şi stocate în memoria controlerului. Atunci când este necesar un profil diferit al camei în timpul funcţionării utilajului, se poate executa o instrucţiune de comutare în programul utilizatorului prin intermediul HMI. Acest lucru reduce comutările produsului numai la comenzi software.

Profil avansat al camei pentru funcţionare fără vibraţii şi rate ridicate ale randamentului

Controlerul NJ cu EtherCAT sincronizează toate mişcările utilajului în conformitate cu poziţia codorului principal. Controlerul NJ generează o pereche de profiluri de viteză în formă de calotă continue, care controlează cu precizie accelerarea şi decelerarea roţilor pentru avansarea foliei şi roţile ejectorului ca funcţie a unghiului de rotaţie al codorului principal.

Sincronizarea avansării foliei şi ejectarea manşonului cu profiluri de camă garantează absenţa vibraţiilor la orice viteză de funcţionare. În timpul funcţionării, viteza poate fi modificată prin intermediul ecranului NS, fără oprirea utilajului şi ratarea vreunei plasări de etichetă pe sticlă..

Despre această soluţie

Mai multe soluţii de automatizare