Utilaj de ambalat cu manşon de carton | OMRON, România

Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Utilaj de ambalat cu manşon de carton

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Utilaj de ambalat cu manşon de carton

Un carton este extras din magazie prin intermediul unui alimentator rotativ şi este transportat pe o singură bandă, prin intermediul unei benzi transportoare cu curea dinţată până în poziţia de recepţie a sistemului de ridicare şi plasare. Grupurile de articole sunt ridicate de doi roboţi cu funcţionare independentă şi stivuite pe cartoane.

Principalele grupe funcţionale ale utilajului

Cartonul încărcat este apoi transportat, prin intermediul unei curele de presare, într-o staţie de pliere, în care două curele dinţate laterale asigură poziţionarea precisă a cartonului în vederea depozitării cleiului, pentru plierea clapetelor superioare şi pentru plierea tab-urilor de blocare. Rezultatul este un grup de articole ambalat strâns în manşonul de carton, cu tab-uri de fixare care nu permit ieşirea grupului de articole din carton.

  1. Sistem de amplasare rotativ
  2. Modul robotizat de alimentare: Un sistem robotizat ghidat prin inspecţie vizuală transferă şi stivuieşte grupul de articole pe un bloc de carton plat.
  3. Curele dinţate de indexare: Două came de împingere angrenează partea din sparte a cartonului şi deplasează manşonul până la staţia de pliere.
  4. Curea de presiune suspendată: Două curele de presiune suprapuse fixează ferm grupul de articole, pentru a efectua operaţia de pliere laterală.
  5. Curele dinţate laterale de indexare: Două came angrenează partea laterală spate a cartonului şi deplasează manşonul pe durata încleierii şi a închiderii clapetelor.
  6. Unitate de închidere cu panou superior: Panourile superioare sunt pliate prin acţiunea alternativă a două plăci de pliere a clapetelor. Fiecare placă este montată pe o axă liniară condusă de curea.
  7. Distribuitor de clei: Când cartonul individual avansează cu ajutorul curelelor dinţate laterale, comutatoarele de limitare generează ieşiri pentru activarea, respectiv dezactivarea pistoalelor de clei în poziţii precise în cadrul ciclului.
  8. Sistem suspendat de transformare în formă pătrată: Cartoanele sunt prinse între camele de împingere şi de fixare. Cu 3 puncte de operare, sistemul cu 3 curele aliniază clapetele pentru a obţine o formă perfect pătrată.
  9. Staţie de perforare: Un sistem rotativ perforează peretele lateral al cartonului, pentru plierea spre interior a tab-urilor de blocare.

Cerinţa dvs. de automatizare - soluţia noastră completă

Noi automatizăm utilajele! Suntem capabili să furnizăm toate produsele de automatizare pentru maşina de ambalat robotizată cu manşon de carton, inclusiv sistemul de inspecţie vizuală, elementele de robotică, controlul logic şi controlul mişcării sau controler hibrid.

De asemenea, putem furniza toate motoarele, sistemele de acţionare, roboţii DELTA şi SCARA, senzorii de poziţie, dispozitivele de securitate şi alte componente ale panoului. Toate sunt uşor de integrat şi poartă renumita marcă Omron a calităţii şi a fiabilităţii.

Integrare perfectă a roboţilor

Integrarea cinematicii robotului în controlerul principal al utilajului este un factor cheie de diferenţiere pentru producătorii OEM care doresc să optimizeze costurile şi performanţele utilajului. Cu algoritmul cinematic integrat, controlul mişcării şi instrucţiunile logice într-un singur controler, utilajele de cartonat robotizate pot fi proiectate şi controlate sub forma unui sistem singular integrat, nu a unui lanţ de module independente. Utilajul este controlat în totalitate din programul controlerului Sysmac-NJ. În consecinţă, roboţii sunt sincronizaţi cu restul maşinii de ambalat, ceea ce îmbunătăţeşte semnificativ coordonarea utilajului.

Control tip arbore electric

Cu controlerul Sysmac-NJ şi servomotoarele G5 care comunică prin EtherCAT, viteza, poziţia şi temporizarea servomotoarelor sunt sincronizate electronic, formând un arbore electric ideal. Nu mai sunt necesare cuplaje mecanice complexe pentru sincronizarea diferitelor operaţii ale utilajului. Toate axele reale sunt corelate cu o axă master virtuală. Raportul de sincronizare poate fi modificat cu uşurinţă, iar axele pot fi conectate sau deconectate instantaneu. Controlul tip arbore electric simplifică semnificativ secvenţele maşinii.

Modificare de format printr-o apăsare pe buton

Comutările automatizate asigură îmbunătăţiri semnificative ale eficienţei liniei şi reduc eforturile operatorului. Controlerul Sysmac NJ asigură suport de reţete pentru o comutare rapidă a formatului, permiţând stocarea reţetelor în controler şi reîncărcarea acestora de la HMI. Toate rapoartele de transmisie, setările camelor şi profilurile de mişcare pot fi modificate electronic, printr-o atingere de buton, reducând schimbarea de produs sau de format la o simplă comandă software.

Mai multe soluţii de automatizare