Soluţii de automatizare pentru utilajele de ambalare | OMRON, România

Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Soluţii de automatizare pentru utilajele de ambalare

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Soluţii de automatizare pentru utilajele de ambalare

Atunci când furnizezi soluţii automatizate pentru fabricanţii de utilaje de ambalare timp de peste 20 de ani, ajungi să-ţi construieşti un portofoliu solid conţinând diverse soluţii. Şi acesta este exact lucrul pe care l-am făcut.

Dar deoarece lucrăm aproape de clienţii noştri, aceste soluţii automatizate avansate nu numai că sporesc viteza, flexibilitatea şi - mai presus de toate - fiabilitatea procesului de ambalare, dar sunt şi surprinzător de uşor de utilizat. Aruncaţi o privire asupra câtorva dintre soluţiile noastre de mai jos.

hffs-mcs-08 420x300 sol

Utilaj orizontal de formare, umplere şi etanşare (OFUE)

Într-un utilaj OFUE se derulează o bandă/folie flexibilă, pachetelor li se dă formă şi apoi sunt etanşate pe 2 părţi, opţional şi la partea inferioară. După ce sunt umplute vertical cu produs, partea superioară este etanşată apoi pentru a închide pachetul. Opţional înainte de etanşarea finală, se poate adăuga o fantă de scurgere. Toate acestea au loc cu materialul de ambalare flexibil deplasându-se orizontal, dar cu orientarea pachetului în continuare verticală. Imaginea de mai jos prezintă în funcţiune un utilaj intermediar, acţionat cu came. Există de asemenea utilaje continue, iar la acestea secţiunile 4 până la 6 sunt adesea într-o configurare carusel.

citiţi mai mult
cardboard sleeve cartoner machine image 420x300 sol

Utilaj de ambalat cu manşon de carton

Un carton este extras din magazie prin intermediul unui alimentator rotativ şi este transportat pe o singură bandă, prin intermediul unei benzi transportoare cu curea dinţată până în poziţia de recepţie a sistemului de ridicare şi plasare. Grupurile de articole sunt ridicate de doi roboţi cu funcţionare independentă şi stivuite pe cartoane.

citiţi mai mult
13 robotic infeed machine image 420x300 sol

Celula de încărcare cu funcţii robot ghidată prin inspecţie vizuală sau dispozitiv de ambalare diferite sortimente

Utilajul constă dintr-un robot montat pe un cadru care se suprapune peste două transportoare de alimentare care funcţionează în paralel. Un transportor alimentează cu produse, iar celălalt cu cutii de carton. Robotul ridică produsele care se deplasează aleator pe banda transportoare şi le plasează în cutii de carton aflate în mişcare. Locaţia instantanee a produselor în mişcare este computerizată prin sistemul de vizualizare care achiziţionează imagini de la o cameră staţionară. Între timp se utilizează un senzor de înregistrare pentru a urmări poziţia cutiilor de carton. Aceasta este urmărirea precisă a ambelor transportoare care permite robotului să ridice şi să plaseze produse de la un transportor în mişcare la altul.

citiţi mai mult
shrink sleever machine image 420x300 sol

Aplicator liniar cu manşon cu contracţie, de mare viteză

Etichetele cu manşon cu contracţie sunt furnizate dintr-o rolă, sub forma unei benzi de hârtie continue, sticlele neetichetate sunt transportate prin intermediul unui transportor de alimentare şi apoi măsurate prin intermediul unui şurub de alimentare rotativ. În timp ce sticlele pătrund în dispozitivul de etichetare trecând pe lângă o celulă a declanşatorului, etichetele sub forma unei benzi de hârtie sunt deschise şi formate într-un tub printr-o mandrină, alimentate şi tăiate într-o înregistrare precisă, cu un grafic tipărit, aplicate pe o sticlă, ce este apoi transportat într-un tunel cu aburi.

citiţi mai mult
01 pmi tray sealer machine 420x300 sol

Utilaj de etanşare a tăvilor cu sistem de acţionare pentru indexarea barelor de distribuţie

Tăvile goale sunt încărcate de un separator de tăvi pe linia de alimentare şi transportate până la staţia de etanşare. Operaţia de etanşare constă din sudarea unei pelicule termoplastice pe marginile tăvilor, operaţia fiind efectuată în vid sau într-o atmosferă cu gaze neutre. Înaintea oricărei operaţii de etanşare, se derulează o nouă peliculă, poziţionată peste tăvi, sudată pe marginile tăvilor şi rulată din nou pe o rolă pentru deşeuri.

citiţi mai mult
thermo form fill seal numbered400x300 sol

Termoformarea, umplerea şi etanşarea

Utilajul de termoformare, umplere şi etanşare (TFFS) este un echipament în care o bandă de material termoformabil se încălzeşte şi se preformează sub presiune/vid. După umplerea formei, aceasta este etanşată cu o peliculă superioară şi, la sfârşit, este tăiată pentru realizarea de ambalaje individuale. Utilajele pot produce unul sau mai multe rânduri de ambalaje şi pot avea un echipament încorporat pentru manevrarea gazului înainte de închiderea etanşă a ambalajelor.

citiţi mai mult
tray sealing inline transport machine sol

Utilaj de etanşat tăvi cu sistem de transport al tăvii cu braţ de prindere

Utilajele de etanşat tăvi aplică o peliculă deasupra unei tăvi. O parte integrantă a utilajului - deseori un separator - este utilizată pentru extragerea tăvilor goale din stiva de tăvi. După umplerea tăvilor cu produs, acestea sunt etanşate prin aplicarea peliculei. În final, tava etanşată este mutată la pasul următor, cel mai probabil ambalarea secundară.

citiţi mai mult