Partenerul dvs. specializat | OMRON, România

Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Partenerul dvs. specializat

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Partenerul dvs. specializat

De peste 30 de ani, Omron este furnizorul preferat de soluţii de automatizare pentru mulţi dintre producătorii europeni de utilaje pentru industria ambalajelor.

Binecunoscuţi pentru calitatea şi fiabilitatea produselor noastre, ne-am construit, de asemenea, o reputaţie solidă în calitate de inovator de sisteme de ambalare avansate. Recent, am lansat o gamă largă de produse avansate de automatizare pentru industria ambalajelor şi am introdus o platformă de control complet nouă - Sysmac – care permite inginerilor din industria utilajelor de ambalare să lucreze cu un singur limbaj software şi cu un singur tip de conexiune.

În plus, am deschis la Barcelona primul Centru european testare a produselor de automatizare în industria utilajelor de ambalare, o unitate puternic avansată tehnologic, în care clienţii Omron pot testa şi valida idei de automatizare înainte de a angaja resurse. Aceste activităţi transformă rapid Omron în furnizorul preferat pentru tot mai mulţi producători europeni de utilaje de ambalare.

Cum vă putem sprijini?

Mai întâi: cu experienţa în domeniul automatizării

În calitate de partener specializat în automatizare, Omron vă poate acorda asistenţă în fiecare etapă a realizării noului dvs. utilaj de ambalare sau a modernizării utilajului existent.

Inginerii noştri vă vor oferi soluţii flexibile, care includ o comandă mai intuitivă, operare în timp real a controlului continuu al mişcării, integrare mai uşoară a roboţilor şi mai multe schimbări ale procesului, bazate pe schimbarea prescripției de lucru, schimbări care se produc prin atingerea unui ecran.

Prezenţă globală

Peste 200 de ingineri de teren activează în aproape 200 de locaţii din 34 de ţări de pe glob.

În calitate de producător global, vă putem furniza serviciile noastre oriunde în lume.

Indiferent unde vă instalaţi utilajele, putem deplasa la locaţie un inginer de vânzări de contact, pentru facilitarea instruirii, a furnizării de piese de schimb sau chiar pentru punerea în funcţiune a utilajului. Toate acestea în limba locală, cu documentaţie locală, pentru confortul dvs. complet.

Competenţă

Proiectare

Împărtăşiţi-vă ideile cu agenţii noştri de vânzări. Aceştia au experienţă, sunt competenţi şi sunt împuterniciţi să ia decizii. Mii de producători au încredere în oamenii noştri. Aflaţi cum puteţi beneficia şi dvs. - este suficient să ne sunaţi.

Dovada conceptului

Pe măsură ce proiectul dvs. avansează, utilizaţi centrele noastre de automatizare pentru a testa şi pentru a vă pune la curent cu tendinţele tehnologice în ceea ce priveşte contrulul mişcării, robotica, reţelele, siguranţa, controlul calităţii etc.

Utilizaţi laboratorul nostru Tsunagi (de conectivitate) pentru a interfaţa, testa şi valida sistemul dvs. complet cu noua noastră reţea pentru utilaje (EtherCAT) şi de fabrică (EtherNet/IP).

Imediat ce începe implicarea noastră în proiect, un inginer de aplicaţii specializat este desemnat să coordoneze toate aspectele tehnice ale proiectului dvs. Inginerii noştri dispun de experienţă şi cunoştinţe aprofundate în ceea ce priveşte reţelele, PLC-urile, mişcarea, siguranţa şi HMI-urile aplicate la automatizarea utilajelor.

Încredere

Dezvoltare

În faza de prototip, veţi avea nevoie de flexibilitate pentru asistenţa tehnică, furnizarea de produse şi schimbul de produse.

Din aceste motive, vom repartiza un membru dedicat al echipei de relaţii cu clienţii, disponibil pentru toate solicitările de ordin logistic şi pentru a se asigura că vă puteţi concentra asupra problemelor reale.

Siguranţă

Producţie de serie

Pe întreaga durată a ciclului de viaţă a utilajului, Omron oferă livrări fiabile de produse, actualizări software periodice, servicii rapide de reparaţii şi asistenţă globală eficientă pentru utilizatorii dvs. finali.

Angajamentul nostru standard include:

  • Durată de reparaţii 5 zile preluare/returnare
  • Termen de livrare 3 zile

Asociaţii de producători de utilaje de ambalat

Datorită relaţiilor noastre cu asociaţiile de producători de utilaje de ambalat şi cu universităţile, putem fi întotdeauna informaţi cu privire la necesităţile constructorilor de utilaje şi ne putem sprijini clienţii cu soluţii de ultimă generaţie.

În al doilea rând: cu produse de calitate

Existenţa unei ample selecţii de produse este vitală pentru soluţii perfect adaptate. Dar existenţa unor produse de înaltă calitate cu rate de defectare extrem de reduse este

esenţială pentru profitabilitatea dvs. Din fericire, Omron vi le oferă pe ambele şi stabileşte standarde în materie de fiabilitate şi robusteţe, chiar şi în cele mai dificile medii.