Trasabilitate prin serializare – soluţii flexibile pentru ambalare | OMRON, România

Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Trasabilitate prin serializare – soluţii flexibile pentru ambalare

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Trasabilitate prin serializare

Reduceţi contrafacerea - îmbunătăţiţi informaţiile pentru client

Capacitatea de urmărire a produselor individuale de-a lungul lanţului de distribuţie a devenit tot mai importantă în combaterea contrafacerii şi îmbunătăţirea siguranţei clienţilor. Acest lucru este valabil atât pentru industria farmaceutică sau a tutunului, cât şi pentru industria alimentelor şi băuturilor.

În timp ce metoda tradiţională de urmărire la nivel de lot oferă un management al riscului la nivel de lanţ de distribuţie, serializarea asigură o trasabilitate la nivel de articol. Aceasta înseamnă că articolele individuale pot fi urmărite din momentul fabricaţiei, pe parcursul distribuţiei şi vânzării, până la momentul utilizării de către clientul final. Unul din numeroasele beneficii este garantarea faptului că articolele individuale sunt autentice şi că au fost distribuite prin intermediul reţelelor oficiale.

Asigurarea unei trasabilităţi totale prin serializare ridică două provocări principale:

  1. Gestionarea internă a datelor , cu partenerii din lanţul de distribuţie şi cu serverele destinate consumatorilor
  2. Modificarea hardware-ului şi a proceselor de producţie .

Pentru a răspunde acestor provocări, au fost definite două „concepte” principale pentru abordarea cerinţelor privind gestionarea datelor şi procesele de producţie - soluţia cu sistem unic, punct la punct (un singur furnizor închis) sau soluţia cu „straturi” flexibile”. Separând gestionarea datelor de linia de producţie, soluţia cu straturi flexibile aduce numeroase beneficii pentru sistem.

Noţiuni de bază: ce trebuie să ştiţi despre trasabilitate

pharmaboxes 420x300 v2 sol

Coduri 1D și 2D care pot fi citite de om și de utilaj

Modificarea cerințelor legale și cererea crescută din partea consumatorilor și producătorilor de a furniza mai multe informații la nivelul produselor individuale determină o cerere din ce în ce mai mare pentru implementarea soluțiilor de identificare şi urmărire pe liniile de producție și de ambalare din industria farmaceutică, a dispozitivelor medicale, a tutunului, cosmetică și a alimentelor și băuturilor.

citiţi mai mult
eu image5 producttraceability 288x120 sol

Soluţia cu straturi flexibile

Soluţia punct la punct cu sistem unic (soluţia închisă cu un singur furnizor) pentru serializare este promovată sub formă de sisteme gata de utilizare, ce îndeplinesc toate cerinţele în materie de imprimare, inspecţie, gestionare a datelor şi schimb cu lanţul de distribuţie şi serverele guvernamentale.

citiţi mai mult

Cărţi albe

Referinţe clienţi

Serialization realized for pharma producers, re-packers and CMO's

Producător de produse farmaceutice pe bază de contract

Cum a reuşit un producător pe bază de contract să furnizeze 1.000.000 de pachete serializate pentru diferiţi clienţi din industria farmaceutică, având standarde şi proceduri diferite, şi în cadrul unei reţele cu multiple unităţi de producţie, producători pe bază de contract, reambalatori şi alţi furnizori de servicii, toate acestea în conformitate cu reglementările UE aplicabile privind înregistrarea centralizată a codurilor unice?

citiţi mai mult

Aveţi nevoie de asistenţă?

eu automationlayer serialisation 420x240 sol

Implementarea serializării în linia dvs. de producţie

Aveţi nelămuriri cu privire la următoarea etapă a procesului de implementare a serializării? Contactaţi-ne în orice etapă a procesului de implementare a serializării - de la studiile în stadiu de concept şi primele experimente pilot, până la implementarea de staţii complete în liniile şi unităţile dvs., şi nu în ultimul rând la integrarea de utilaje noi, îmbunătăţirea şi modernizarea ciclurilor.

citiţi mai mult