Soluţiile de inspecţie cresc calitatea producţiei | OMRON, România

Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Soluţiile de inspecţie cresc calitatea producţiei

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Soluţiile de inspecţie cresc calitatea producţiei

Reputaţia dvs. de producător este esenţială, dar poate fi afectată în mod negativ în mai multe moduri.

Alegând soluţii inteligente de automatizare, vă putem ajuta să reduceţi considerabil riscurile de afectare a reputaţiei dvs. din cauza livrării unui produs defect (rechemări).

Sisteme de inspecţie vizuală

Sistemele noastre de inspecţie vizuală sunt larg folosite în industria alimentară şi a băuturilor şi pot monitoriza majoritatea aspectelor producţiei, oferind producătorilor posibilitatea de a întâmpina şi de a rezolva o problemă înainte de producerea unor serii irosite. Aceste sisteme avansate citesc şi verifică coduri în orice format, de-a lungul întregului proces de producţie. Începând cu materia primă, procesele primare şi secundare până la ambalarea terţă, asigură o încredere sporită pe tot parcursul procesului de agregare.

Automatizare pentru a minimiza rechemările de produse alimentare

Volumul de rechemări de produse a crescut în 2015. Robert Brooks susţine că automatizarea eficientă şi integrată a fabricilor poate juca un rol principal în minimizarea acestor rechemări costisitoare, care provoacă pierderi.

Rechemările de produse din industria alimentară din Marea Britanie reprezintă o mare bătaie de cap pentru producători şi nu pare să se rezolve curând. Rapoartele sugerează că rechemările din 2015 au crescut cu 80% până la 159*. Acest lucru afectează nu numai profitul, dar şi reputaţia.

În timp ce o mare parte din rechemări sunt provocate de ingredientele nedeclarate (inclusiv alergeni), contaminarea cu bacterii, metale şi alţi corpi străini este de asemenea responsabilă pentru multe cazuri de rechemări.

Producătorii trebuie să conştientizeze impactul etichetării şi corectitudinii informaţiilor de pe ambalaj conform tendinţelor actuale din domeniul producţiei. Loturile mai mici de produse diferite, versiunile reformulate ale produselor consacrate şi reproiectarea ambalajelor, toate acestea duc la apariţia greşelilor.

Standardele distribuitorilor şi ale terţilor vor dicta probabil nivelurile de testate în afara linie de producţie şi detectarea agenţilor de contaminare în timpul producţiei, dar în aceste zone, dar şi în altele, acestea evoluează constant. Producătorii trebuie să se adapteze acestor modificări, dar şi să conştientizeze implicaţiile regulamentului FIC (Informaţii pentru consumatori despre produsele alimentare), adoptând reguli noi şi foarte precise în ceea ce priveşte informaţiile de pe ambalaj.

Descărcaţi articolul complet mai jos.

Soluţii de inspecţie

omag 420 x 300 sol

Fiți atent la data de expirare!

O mașină de ambalare de ultimă generație, compactă, fiabilă, dotată cu numeroase caracteristici inovatoare, ale cărei piese sunt toate ușor accesibile. Citiți despre caracteristicile noii linii de mașini de ambalare la pliculeţe, proiectate de Omag în colaborare cu Omron pentru producția medicamentului „Okitask” de la Dompé.

citiţi mai mult
Serialization realized for pharma producers, re-packers and CMO's

Producător de produse farmaceutice pe bază de contract

Cum a reuşit un producător pe bază de contract să furnizeze 1.000.000 de pachete serializate pentru diferiţi clienţi din industria farmaceutică, având standarde şi proceduri diferite, şi în cadrul unei reţele cu multiple unităţi de producţie, producători pe bază de contract, reambalatori şi alţi furnizori de servicii, toate acestea în conformitate cu reglementările UE aplicabile privind înregistrarea centralizată a codurilor unice?

citiţi mai mult

Tehnologie

De ce Omron?

Fabricile inteligente, cu lanţuri de aprovizionare eficiente şi complet interconectate sunt elemente critice pentru inovaţia în domeniul producţiei, deschizând noi oportunităţi de piaţă care vă permit să răspundeţi mai bine la tendinţele impuse de clienţi. Portofoliul nostru complet este construit şi poate fi adaptat la peisajul de producţie aflat într-o continuă evoluţie.

Integrate, Inteligente şi Interactive

Soluţiile noastre sunt dezvoltate sub umbrela conceptului unificat Omron, cei trei ”i” ai automatizării: integrare, inteligenţă şi interacţiune.

  1. Fabricația conectată integrează fără precedent automatizarea maşinilor şi IT-ul corporatist pentru a genera, colecta şi schimba date relevante 
  2. Fabrica inteligentă permite analiza inteligentă a datelor şi capacităţi de evaluare pentru realizarea întreţinerii predictive, îmbunătăţiri ale proceselor şi o reducere a resurselor, energiei şi deşeurilor
  3. Fabricația cooperantă îmbunătăţeşte şi mai mult interacţiunea dintre oameni şi maşini combinând capacităţile intuitive, flexibilitatea, cunoștințele şi adaptabilitatea oamenilor cu capacitățile de repetare, precizie, putere, viteză, autonomie şi conectivitate a maşinilor

Reţea Integratori de sistem

Omron dispune de o puternică reţea de integratori de sistem pentru a dezvolta o gamă întreagă de soluţii; reducând costurile, eficientizând procesele şi crescând productivitatea în orice aplicaţie a unui proiect pentru industria alimentară şi a băuturilor. În cadrul reţelei noastre, vă putem alinia la orice partener al nostru integrator de sisteme care dispune de experienţă relevantă în domeniu şi care este prezent pe piaţa locală.