Soluţii fotovoltaice

Oferim tehnologia, asistenţa şi cunoştinţele ce contribuie la creşterea cantităţii de energie generată fotovoltaic. Indiferent dacă proiectaţi un sistem nou sau îmbunătăţiţi o instalaţie existentă, dispunem de soluţiile fotovoltaice pentru a contribui la optimizarea centralei dvs. cu energie solară.

Soluţii pentru instalaţii noi (piaţă)

Tracking.jpg

10% mai multă energie de ieşire decât cea preconizată

În luna aprilie 2010, centrala electrică cu panouri fotovoltaice San Gabriele din Sicilia a crescut producţia şi a început să contribuie la reţeaua naţională a ţării. Şi datorită invertoarelor noastre KP100L şi a operaţiilor întreţinere foarte profesionale, cantitatea de energie totală de ieşire a fost mai mare decât cea previzionată pentru această instalaţie de 4 MWp. 5 ani mai târziu, productivitatea totală a instalaţiei este în continuare în jur de 7 - 11% mai ridicată decât acele estimări iniţiale.

citiţi mai mult
milan_expo_420x280.jpg

Energia solară în centru

Expo Milano 2015 (1 mai - 31 octombrie) are ca temă prezentarea de soluţii practice, eficiente energetic, care contribuie la garantarea unei alimentaţii sănătoase, sigure şi suficiente pentru toţi, respectând în acelaşi timp Pământul şi mediul acestuia. Rolul expoziţiei este de a deschide un dialog între jucătorii internaţionali şi de a schimba puncte de vedere cu privire la aceste probleme majore, care ne afectează pe toţi.

citiţi mai mult
How a reliable partner contributes to your company's success

Cum contribuie un partener de încredere la reuşita dvs. în afaceri

Solon este unul dintre cei mai importanţi producători de panouri fotovoltaice la nivel global. Compania depune eforturi pentru a presta servicii de calitate maximă. Ca atare, colaborează numai cu parteneri atent selectaţi.

citiţi mai mult

Soluţii pentru instalaţii existente (piaţă)

TUVR_logo_420xX.jpg

Organismele globale de certificare susţin soluţiile noastre PID

Testare extinsă de către organisme independente, TÜV Rheinland Italia, confirmă performanţele excelente ale soluţiilor noastre PID. Cu ajutorul soluţiilor noastre PID, inginerii de la TÜV au luat mai multe panouri PV care aveau performanţe semnificativ reduse şi le-au adus foarte aproape de puterea de ieşire declarată de către producătorii panourilor. 

citiţi mai mult
Road_To_420x420.jpg

De la 60% la capacitate maximă

Nimeni nu ştie cu adevărat de ce şi când va afecta PID instalaţiile fotovoltaice, dar ştim că temperaturile ridicate, umiditatea şi salinitatea din zonele marine au o legătură cu aceasta. Nivelul redus de izolaţie a modulelor se numără, de asemenea, printre elementele care accelerează apariţia PID.

citiţi mai mult
PID_70%_power_reduction_480x280.jpg

PID provoacă o reducere de 70% a energiei

Acum doi ani, Centrul Fraunhofer pentru produse fotovoltaice din silicon a realizat un studiu aprofundat al degradării potenţiale induse (Potential Induced Degradation - PID): un fenomen provocat în principal de tensiunea negativă de polarizare a grilei pe şirul PV.

citiţi mai mult
solar-panels-in-a-field-of-grass_small.jpg

Maximizarea rentabilităţii centralei dvs. electrice solare

Investiţia într-o centrală electrică solară fotovoltaică este perfect logică: reduceţi facturile de energie şi puteţi chiar câştiga bani prin vânzarea în reţea a energiei în exces. Dar, pentru a maximiza aceste beneficii, uzina dvs. trebuie menţinută permanent în bună stare de funcţionare.

citiţi mai mult