Automatizare ecologică

Soluţii care transformă dezvoltarea durabilă într-o oportunitate de afaceri

Nu cu mult timp în urmă, practicile „ecologice” reduceau deşeurile, economiseau energie şi minimizau poluarea, dar deseori costau mai mult decât economiseau. Această situaţie este de domeniul trecutului. Cu ajutorul soluţiilor Omron de automatizare ecologică, a alege o soluţie optimă pentru mediu poate însemna şi a alege o soluţie optimă pentru rezultatul final scontat. Indiferent dacă este vorba despre o tactică pe termen scurt sau despre strategii pe termen lung la nivel de companie, Omron vă poate oferi atât ideile, cât şi soluţiile şi expertiza necesară pentru a le pune în practică.

Gândiţi-vă la această pagină ca la noi oportunităţi de afaceri. Avem mărturii ale clienţilor, prezentări de produse, sfaturi pentru o strategie ecologică şi altele. Multe altele. Priviţi mai jos.

Unde doriţi să începeţi?

EU_photovoltaic_solution_420x170.jpg

Soluţii fotovoltaice

Oferim tehnologia, asistenţa şi cunoştinţele ce contribuie la creşterea cantităţii de energie generată fotovoltaic. Indiferent dacă proiectaţi un sistem nou sau îmbunătăţiţi o instalaţie existentă, dispunem de soluţiile fotovoltaice pentru a contribui la optimizarea centralei dvs. cu energie solară.

citiţi mai mult
EU_energy_solution_420x170.jpg

Monitorizarea energiei

Înţelegerea modului de utilizare a energiei este primul pas în direcţia obţinerii eficienţei energetice. Exploraţi soluţii hardware şi software care scot la iveală pierderile de energie din interiorul sistemului dvs., pentru a identifica dispozitive care consumă energie în exces.

citiţi mai mult
EU_energy_efficiency_400x170.jpg

Economie de energie

Exploraţi noi soluţii, care oferă economii de energie fără a altera performanţele sau funcţionalitatea. Obţineţi o eficienţă energetică mai ridicată, beneficiind de performanţe crescute ale sistemului.

citiţi mai mult

Citiţi cele mai recente articole

EU_solar_Azienda_agricola_Enego_420x420.jpg

Colaborarea noastră cu „On Energy Project”

În ultimii ani, compania italiană de instalaţii PV „On Energy Project” a construit peste 400 de centrale solare, iar în prezent administrează circa 600. De asemenea, asigură service post-vânzare pentru clienţii care nu mai dispun de referinţe tehnice. Deloc surprinzător, dezvoltarea şi succesul în afaceri ale proiectului „On Energy Project” s-au bazat pe crearea unei reputaţii pentru fiabilitatea şi performanţele la instalare.

citiţi mai mult
Tracking.jpg

10% mai multă energie de ieşire decât cea preconizată

În luna aprilie 2010, centrala electrică cu panouri fotovoltaice San Gabriele din Sicilia a crescut producţia şi a început să contribuie la reţeaua naţională a ţării. Şi datorită invertoarelor noastre KP100L şi a operaţiilor întreţinere foarte profesionale, cantitatea de energie totală de ieşire a fost mai mare decât cea previzionată pentru această instalaţie de 4 MWp. 5 ani mai târziu, productivitatea totală a instalaţiei este în continuare în jur de 7 - 11% mai ridicată decât acele estimări iniţiale.

citiţi mai mult
TUVR_logo_420xX.jpg

Organismele globale de certificare susţin soluţiile noastre PID

Testare extinsă de către organisme independente, TÜV Rheinland Italia, confirmă performanţele excelente ale soluţiilor noastre PID. Cu ajutorul soluţiilor noastre PID, inginerii de la TÜV au luat mai multe panouri PV care aveau performanţe semnificativ reduse şi le-au adus foarte aproape de puterea de ieşire declarată de către producătorii panourilor. 

citiţi mai mult