Omron in Top 5 furnizori globali de invertoare solare | Omron, România

Conectare

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Modificare parolă

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Omron in Top 5 furnizori globali de invertoare solare

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Omron in Top 5 furnizori globali de invertoare solare

La sfârșitul anului 2015, IHS Research ne identifică drept unul dintre primii cinci furnizori globali din industria invertoarelor solare.

  • Mai mult de 5 GW instalaţi la nivel mondial
  • Mai mult de 1 milion de invertoare vândute
  • Acum, cu tehnologia noastră AICOT, suntem liderul furnizorilor de inovare în industria invertoarelor solare

Lider de piață pe piața japoneză a invertoarelor solare

Suntem pe deplin implicaţi în domeniul fotovoltaic, și am fost identificaţi recent de grupul de cercetare de piață de renume mondial, IHS Research, ca fiind unul dintre primii cinci furnizori globali din industria invertoarelor. În Japonia, ne-am consolidat pozitia de lider, în condiţiile în care sectorul solar rezidențial continuă să crească rapid, iar noi am folosit acest succes pentru a construi piețele noastre internaționale, concentrându-ne pe Italia și Spania, precum și pe piețele solare emergente, cum ar fi Ucraina, Turcia, Liban și Africa de Sud.

Experiența noastră puternică pe piața japoneză a energiei solare sa dovedit a fi o platformă foarte solidă pentru expansiunea noastră în Europa și în noi piețe emergente. Asta deoarece guvernul japonez a stabilit întotdeauna reglementări foarte riguroase pentru energia solară rezidențială, și pentru a îndeplini aceste cerințe am dezvoltat mai multe tehnologii inovatoare.

Prevenirea cu succes insularizării

Un bun exemplu al acestor inovații este AICOT, tehnologia noastră pentru prevenirea "insularizării", o condiție în care un sistem de energie solară continuă să genereze energie electrică atunci când energia electrică furnizată de rețea este întreruptă.

aicot logo

În cazul în care insularizarea are loc muncitorii ce lucrează la repararea liniilor electrice sunt în pericol, iar reţeaua se poate deteriora. De aceea, detectarea rapidă a întreruperilor de energie este obligatorie pentru oprirea invertorului.

Principala inovație introdusă de AICOT (Tehnologia de Control Anti-insularizare) este că pana de curent este detectată prin intermediul modificărilor de frecvență, mai degrabă decât prin intermediul variațiilor de tensiune. Sistemul complet AICOT poate detecta o stare de insularizare în mai puțin de 0,2 secunde și opreşte invertorul în mai puțin de cinci secunde, așa cum solicită reglementările reţelelor. Această înaltă performanță a făcut ca AICOT să fie standardul oficial din Japonia. AICOT este necesară pentru certificarea JET, și este obligatorie pentru conectarea la rețea în Japonia.

Disponibil în mai multe sectoare diferite

Aceeași tehnologie de înaltă performanță este acum disponibilă pentru utilizatorii de energie solară din multe sectoare diferite, în special în automatizările industriale

Pentru a dezvolta controlerul AICOT și pentru a efectua testele preliminare, inginerii noștri au folosit un mediu de simulare, reducând timpul petrecut cu integrarea finală și testele într-un mediu real, în cazul în care condițiile de insularizare sunt dificile sau nesigure de reprodus.

“Datorită AICOT, our invertor nostru solar KP100L (tcm:881-30673) este în conformitate cu standardul internațional IEC 62116, care definește procedurile de testare a măsurilor de prevenire insularizării și este o cerință pentru Certificarea NRS-097-2-1, necesară în Africa de Sud, pe care am obținut-o destul de uşor" , spune Eleonora Denna Product Marketing Manager pentru Soluţii pentru Mediul înconjurător în Omron, "piață fotovoltaicelor este într-o tendință de consolidare, de aceea pârghia tehnologilor de ultimă generaţie și a cerințelor de securitate reţelei este strategia câștigătoare ”.

image kp100l on white prod

Notă: Tehnologia AICOT a fost utilizată în OTA City.

În orașul OTA, din Japonia - multe centrale electrice FV rezidențiale sunt situate aproape unul de altul pe acoperiș aproape la fiecare casă. Invertoarele FV Omron instalate în aceste instalații fotovoltaice conțin tehnologia AICOT. Această tehnologie permite detectarea corectă a insularizării și asigură funcționarea centralei fotovoltaice în condiții de siguranță.

ota city sol
Urmăriţi Omron Industrial Automation pe LinkedIn