Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Noile controllere programabile cu axe multiple PMAC

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Noile controllere programabile cu axe multiple PMAC

PMAC realizează un control sofisticat al acordului selectiv, inclusiv un control sincronizat de mare viteză al diferitelor dispozitive de automatizare a fabricii (FA), datorită conectivităţii integrate EtherCAT

OMRON şi compania Delta Tau Data Systems, Inc. a OMRON (denumită în continuare „DT”) au colaborat pentru a dezvolta controlerele PMAC cu tehnologie globală de vârf pentru controlul mişcării ale DT. Controlerul PMAC poate realiza controlul sofisticat al unor reglaje fine, inclusiv controlul sincronizat de înaltă viteză al unor echipamente diverse de automatizare a fabricilor (AF), datorită conectivităţii EtherCAT încorporate, utilizate pentru linii şi echipamente de producţie din întreaga lume. Mediul de dezvoltare al produsului le permite utilizatorilor să programeze algoritmii mişcării şi funcţiile pentru controlul mişcării după cum doresc – de exemplu calculul traiectoriei şi compensarea poziţiei, realizate în limbajul de programare C şi în alte limbaje de programare originale.

ck3e ny51 press image combi txt prod

Pentru a satisface nevoile diferite ale consumatorilor şi pentru a face faţă ciclurilor de viaţă scurte ale produselor, tendinţa curentă tot mai frecventă este stabilirea unor obiective de producţie inovatoare apelând la cele mai moderne tehnologii de prelucrare de precizie şi la robotică, în unităţile de producţie. Constructorii de echipamente de fabricaţie semiconductoare şi unelte de prelucrare îşi concentrează resursele asupra elaborării de soluţii tehnologice inovatoare şi competitive. În aceste condiţii, constructorii de utilaje solicită din ce în ce mai frecvent controlere disponibile la nivel global şi pentru care să aibă garanţia că le vor fi furnizate constant pe termen lung şi la un nivel de înaltă calitate, controlere pe care să le poată utiliza ca alternativă la controlerele tip placă de control individuală, care sunt costisitoare la dezvoltarea funcțiilor standard și întreținere. Mai mult, producătorii care dezvoltă echipamente de fabricaţie cu roboţi se aşteaptă la controlere robuste şi fiabile, care să poată executa controlul particularizat al mişcării, în special în ţările emergente. OMRON oferă două tipuri de controlere programabile cu axe multiple PMAC care vin în întâmpinarea necesităţilor lor.

Aducem inovaţia în unităţile de producţie prin intermediul automatizării, utilizând concepte integrate, inteligente şi interactive. Colaborăm cu producătorii la crearea de produse inovatoare combinând tehnologiile globale de vârf ale DT din domeniul controlului mişcării cu tehnologiile de control pentru a realiza soluţii de automatizare noi, integrate.

PMAC – Controler programabil multi axă (Programmable Multi-Axis Controller)

Controler programabil multi axă CK3E

 • Control multi axă cu o durată de ciclu rapidă, de 250 μs şi funcţionalitate EtherCAT. Configuraţie flexibilă a sistemului şi control sincronizat de înaltă viteză al dispozitivelor AF (Automatizare Fabrică) conectate prin EtherCAT
 • Design compact, grosime de 28,6 mm, pentru a economisi spaţiul din interiorul utilajelor şi panourilor de control

Specificaţii principale

ck3e press image prod

Denumirea produsuluiControler programabil multi axă
ModelCK3E-1210CK3E-1310CK3E-1410
Dimensiuni (lăţime x înălţime x adâncime)170,9 x 130,4 x 28,6 mm
Memorie
 • Memorie DDR3: 1 GB 
 • Memorie flash: 1 GB
Terminale externe

[conector de comunicaţii]

Pentru comunicaţii EtherCAT

 • RJ45 x 1 (ecranat)

Pentru comunicaţii Ethernet

 • RJ45 x 1 (ecranat)

[Terminal de intrare pentru alimentarea cu energie electrică]

Pentru alimentarea unităţii x 1

[Port USB]

Pentru conectarea memoriei externe, USB 3.0 Host x 1, tip A

Controlul mişcăriiNumăr de axe81632
Ciclu de control al mişcării250 μs sau mai mare
Metodă de controlTrimiterea comenzilor pentru control utilizând comunicaţiile EtherCAT

Controler programabil multi axă PMAC seria NY51_-A IPC, pe platformă de PC industrial

 • Până la 128 de axe de control şi gestionarea avansată a datelor. Multitasking pentru aplicaţii Windows şi controlul particularizat al mişcării (algoritmii mişcării, cinematica, compensarea poziţiei etc.)
 • Rezistenţă la mediu caracteristică PLC-urilor. Hipervizor Software*1 pentru controlul fără întreruperi al utilajelor, chiar şi atunci când sistemul de operare Windows nu funcţionează

Specificaţii principale

ny51 press image prod

Denumirea produsuluiControler programabil bazat pe IPC pentru axe multiple
TipPC industrial
ModelNY51□-A
Sistem de operare
 • Windows Embedded Standard 7 – pe 32 biţi 
 • Windows Embedded Standard 7 – pe 64 biţi
Modul de funcţiiControler programabil multi axă
Număr de axe128
Tip CPUProcesor Intel® Core™ i7-4700EQ de generaţia a 4-a cu unitate de ventilare, pentru răcire activă
Memorie RAM (nu este de tip ECC)8 GB
StocareSSD, card de memorie SD
Dimensiune ecran---
Porturi integrate
 • Ethernet
 • EtherCAT 
 • USB 2.0/3.0
Opţiune pentru interfaţăRS-232C
Sloturi de extindere1 slot PCIe

*1. Software-ul evită interferenţele reciproce alocând sistemului de operare resursele hardware în mod adecvat. Controlul utilajelor nu este întrerupt nici măcar în situaţia în care sistemul de operare Windows nu funcționează.

EtherCAT® este o marcă comercială înregistrată şi o tehnologie brevetată, licenţiată de Beckhoff Automation GmbH, Germania.

Windows este marcă comercială înregistrată sau marcă comercială a Microsoft Corporation în Statele Unite ale Americii şi/sau în alte ţări.

Intel şi Intel Core sunt mărci comerciale ale Intel Corporation în Statele Unite ale Americii şi/sau în alte ţări.

Celelalte nume de companii şi nume de produse din acest document sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale companiilor respective.

Este posibil ca fotografiile şi figurile utilizate în acest catalog pentru prezentarea produselor să difere într-o oarecare măsură de produsele reale.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn