Omron se alătură grupului de lucru pentru Standarizarea Comunicaţiilor Deschise în Serializare | Omron, România

Conectare

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Modificare parolă

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Omron se alătură grupului de lucru pentru Standarizarea Comunicaţiilor Deschise în Serializare

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Omron se alătură grupului de lucru pentru Standarizarea Comunicaţiilor Deschise în Serializare

Ne-am alăturat grupului OPC pentru Standarizarea Comunicaţiilor Deschise în Serializare (Open SCS), dedicat standardizării interfețelor de comunicaţii între diferiți furnizori de soluții care oferă soluții pentru diversele cerințe de serializare globale.

Pentru a combate piața imensă de produse contrafăcute și pentru a spori siguranța pacienților, mai multe inițiative și legi sunt în vigoare sau sunt în curs de dezvoltare la nivel global, cum ar fi Directiva UE privind Medicamentele Falsificate (2011/62 / UE), DSCSA în SUA și alte cerințe în multe țări din întreaga lume.

Open SCS în Industria Medicală

Condusă de către furnizorii de servicii medicale, inițiativa Open-SCS se adresează direct valului de reglementări privind serializarea produselor industriei medicale în următorul deceniu. Grupul de lucru Open SCS (Open-SCS) este un parteneriat cu Fundația OPC pentru a dezvolta un standard open source în Registrul Global al mărcilor cu Ambalare Serializată si pentru a asocia un set de produse de lucru pe bază de abonament. Standardizarea şi metodele de lucru deschise se concentrează pe standardizarea schimburilor de date privind ambalarea serializată a medicamentelor și pe unificarea între funcțiile de management al serializării și al liniilor de ambalare a produselor farmaceutice.

Aceasta include interfațarea între  nivelurile 2-şi-3 respectiv 3-şi-4 pentru Nivelul 2 de producţie (linie și echipamente) cu activitățile de ambalare serializată din lanțul de aprovizionare (centre de distribuție (DC) și depozite) şi funcţiile Nivelului 3 (managementul operațional al fabricii şi depozitelor). Domeniul de aplicare al produselor grupului de lucru 2015/16 se concentrează pe schimburile de date pentru 6 cazuri de utilizare propuse, grupate în două categorii de schimburi de date: 1. Servicii obligatorii și 2. Serviciile de asistenţă, care sunt abordate în 6 configuraţii comune de Sisteme de Linii de ambalare serializate.

Provocări şi soluţii

"Ca furnizor de automatizări pentru liniile de ambalare, primim multe solicitări de la producătorii de medicamente și de la constructorii de mașini pentru realizarea cerințelor de manipulare, ambalare și serializare", a declarat Gunnar Bischoff, managerul nostru de marketing strategic. "Dar, de multe ori aceste cereri au preferințe diferite în ceea ce privește interconectarea, protocoalele, interfețele de comunicare și de management al conformității. Toate solicitările individuale și speciale cresc costurile și durata de realizare a soluțiilor respectiv efortul de gestionare a versiunilor și documentaţiei. "

"Un standard de comunicare deschis, care este independent de arhitecturile specifice furnizorului oferă un avantaj semnificativ pentru producătorii de medicamente. Aceasta deschide posibilitatea de a aduce furnizori pentru soluții mai multe și mai adecvate în noile proiecte. Acest lucru nu numai că reduce riscul de gâtuire şi blocare tehnologică, dar, de asemenea, permite reutilizarea cerințelor din caietele de sarcini și face oferte mai comparabile.", a declarat Marcel de Grutter, director executiv al Open SCS și Manager IT pentru Relaţii de Afaceri la Abbott. "Acum vedem tot mai mulți producători și furnizori care aderă la inițiativa noastră și o aliniere foarte promițătoare a diferitelor părți interesate de standardizare la nivel global".

Despre OPC şi Open SCS

OPC este standardul de interoperabilitate pentru schimbul sigur și fiabil de date în domeniul automatizărilor industriale și în alte industrii. Este o platformă independentă și asigură un flux continuu de informații între dispozitive de la mai mulți furnizori. Fundația OPC este responsabilă pentru dezvoltarea și menținerea acestui standard.

Open-SCS este o subscripţie comercială de membru open source, care combină avantajele open source și cu cele ale unui grup comun ce permite membrilor să dezvolte în mod eficient și rapid tehnologii pentru furnizarea de soluții independente și deschise. Open-SCS a fost înfiinţată cu misiunea de a permite organizațiilor membre să beneficieze de cultura open source a standardelor deschise non-proprietare și de specificațiile construite pe inovație, independență și arhitectură deschisă.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi pagina Open SCS.

Urmăriţi Omron Industrial Automation pe LinkedIn