Noua platformă de PC-uri Industriale face spaţiile de producţie "Integrate" şi "Inteligente" | Omron, România

Conectare

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Modificare parolă

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Noua platformă de PC-uri Industriale face spaţiile de producţie "Integrate" şi "Inteligente"

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Noua platformă de PC-uri Industriale face spaţiile de producţie "Integrate" şi "Inteligente"

Prin conceptele noastre "integrate", "inteligente" şi "interactive" aducem inovaţia în spaţiile de producţie prin automatizare. Platforma de PC-uri industriale (IPC) este o nouă platformă de control care oferă o automatizare ”integrată” şi ”inteligentă” spaţiilor de producţie şi echipamentelor din întreaga lume. Colaborăm la inovarea producţiei împreună cu producătorii prin dezvoltarea portofoliului nostru unic de automatizare având un domeniu extins de produse pentru automatizare fabrici, ce include PC-uri industriale (IPC), automate programabile şi reţele industriale non proprietare cum ar fi EtherCAT.

IPC reprezintă o platformă bazată pe arhitectura PC care satisface standarde stricte de calitate necesare pentru echipamentele de automatizare a fabricilor şi care pot fi aprovizionate stabil o perioadă îndelungată de timp. Asistăm producătorii să conceapă echipamente de producţie mai inteligente utilizând  „Internetul lucrurilor”(IoT) şi transferul voluminos de date prin intermediul IPC. În acelaşi timp îi ajutăm sa îşi crească productivitatea echipamentelor şi calitatea produselor prin aplicarea expertizei noastre în domeniul auto-acordării de precizie a sistemelor de control, care am dobândit-o folosind platforma de automatizare Sysmac la echipamente şi liniile de produse.

Tendința actuală ce vizează producția inovatoare prin folosirea „Internetului lucrurilor”(IoT), traficul mare de date, si robotica la spaţiile de producție se răspândește. În scopul de a colecta date pentru întreținere preventivă, un controler logic programabil (PLC) este conectat cu un PC pentru reţeaua de birou, care necesită o gestionare complexă de licențe și este sustenabilă doar pentru o perioadă scurtă de timp. Mai mult decât atât, constructorii de echipamente de fabricare a semiconductorilor și mașini-unelte in-house produc plăci de componente dedicate, echipate cu sisteme de operare în timp real, în calitate de controler principal. Ei externalizează dezvoltarea funcționalității controlului general și îşi concentrează resursele pe dezvoltarea tehnologiei lor de bază competitive. Aceste circumstanțe cresc nevoile globale pentru controlere bazate pe arhitectura PC, care asigură fiabilitate și rezistență în mediul de lucru și permite o dezvoltare flexibilă.

Platformă de PC-uri Industriale

Am colectat necesităţile utilizatorilor şi am dezvoltat 3 tipuri de PC-uri industriale. Utilizatorii pot alege cele mai bune PC-uri industriale, de la modelele de tip unitate centrală până la cele complete cu monitoare integrate  pentru a se potrivi cu configurațiile lor de sistem și aplicații. PC-urile industriale au comunicaţie EtherCAT, care este o rețea deschisă utilizată pentru linii de producție și echipamente peste tot în lume, precum și asigurarea unui mediu de dezvoltare, care permite utilizatorilor să personalizeze funcționalități, lucru ce a fost imposibil cu PLC-urile anterioare.

  • PC Industrial

    PC-ul industrial oferă robustețe și fiabilitate pentru aplicații în domeniul automatizărilor de fabrici și este potrivit pentru utilizarea atât de programe software tip Windows cât si programe pentru controlul mașinii și automatizare. Datele de producție pot fi colectate pentru a asigura funcționarea stabilă a echipamentelor.

  • PC Industrial: Controler automatizare maşină IPC

    Controlerul automatizare maşină IPC combină în aceeaşi platformă precizia şi viteza seriei NJ/NX de controlere automatizare maşină cu versatilitatea şi universalitatea programelor Windows folosind funcţia noastră unică de hipervizare. Acest lucru realizează atât manipularea datelor de producție cât și pentru auto-acordarea de precizie a sistemelor de control, cuprinzând ILOR+ S (Intrare, Logică, Ieșire, Robotică + Securitate).

    Controlerul automatizare maşină IPC va fi disponibil în curând.

ipc series prod
Urmăriţi Omron Industrial Automation pe LinkedIn