Integrat-Inteligent-Interactiv: Aducem inovaţia în fabrici | Omron, România

Conectare

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Modificare parolă

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Integrat-Inteligent-Interactiv: Aducem inovaţia în fabrici

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Integrat-Inteligent-Interactiv: Aducem inovaţia în fabrici

Cu accent pe fabrica inteligentă , realitatea virtuală și Internetul Obiectelor (IoT), Târgul de la Hanovra este o platformă excelentă pentru a demonstra soluţiile noastre şi ultimele tehnologii pentru sistemele de producţie şi de energie viitoare.

Vizitatorii vor fi putea experimenta modul în care OMRON poate sprijini industria în transformarea către o fabrică şi un lanţ de aprovizionare inteligent cu ajutorul noilor tehnologii, a produse inteligente și capacităților de analiză a datelor, integrarea datelor, proceselor și produselor, precum și o interacțiune îmbunătățită om- mașină.

Soluțiile noastre inovatoare sunt grupate în trei domenii:

  • Integrare - fabrica conectată: legătura între automatizarea mașinii și IT-ul din fabrici
  • Intelligenţă- fabrica inteligentă: furnizarea şi folosirea de date de la dispozitive, procese de producție și controlul calității produselor
  • Interactivitate- fabrica care colaborează: îmbunătățirea interacțiunii om -mașină

Viziunea noastră despre relațiile armonizate între oameni și mașini va fi demonstrată de către un robot de ping-pong, iar evoluția noastră tehnologică vizează construirea unor noi relații între oameni și mașini, prin adaptarea maşinii la partenerul uman.

Interactiv – robotul care joaca ping-pong se adaptează la omologul uman

Vom arăta progresele în controlul vizual automat pe baza conceptului de interacțiune om-mașină cu ajutorul robotului adaptiv de jucat ping-pong. Scopul robotului nu este de a câştiga în faţa omologului uman, ci de a se adapta la abilitățile acestuia de joc și să păstreze mingea în joc . Această tehnologie este baza pentru viitoarele concepte colaborative de interacțiune robot-om în care așa - numitele " cobots " cooperează în mod flexibil cu oamenii și vor trebui să reacționeze la un comportament diferit ( recunoașterea gesturilor ), dar, de asemenea şi la oameni diferiţi ( recunoașterea facială).

Ping Pong Robot's Technology Movie English Ver.

Integrare - comunicarea dispozitivelor prin I/O Link, EtherCAT și EtherNet/IP

Sprijinul nostru pentru comunicaţiile standard ale dispozitivelor a fost extins pentru a oferi cele mai bune performanțe adecvate și ușurință în utilizare pentru o gamă mărita de clase de dispozitive. În plus față de suportul EtherCAT existent pentru comunicarea de mare viteză necesară controlului mișcării și de EtherNet/IP-ul utilizat pe scară largă, am introdus master IO -link de tip NX-IO și modele IP67 precum și senzori IO-link . Parametrii de setare a dispozitivului precum și informatiile despre performanță pot fi colectate și schimbate , oferind baza pentru tranziții rapide precum și pentru analiza proceselor și a sarcinilor de întreținere predictivă.

integrated device communication logo

Integrat & Intelligent - Sysmac , platforma integrată de programare, control și colectare a datelor

Bine cunoscuta Platformă de automatizare Sysmac oferă clienților un control și programare completă a dispozitivelor mașinii, cu securitate integrată, precum şi controlul de mare viteză al mișcării și  controlul roboţilor Controlerul de automatizare maşină NX7 - modelul de top în cadrul platformei de automatizare Sysmac - realizează simultan pe scară largă controlul mișcării la mare viteză,  de mare precizie și o prelucrare ultrarapidă a datelor.

nx7 sysmac prod

Concentrându-ne pe viitorul liniilor de producţie sofisticate care utilizează IoT , am dezvoltat acest controller integrat pentru a oferi utilizatorilor o scalabilitate dincolo de cadrul controlerelor și PLC-urilor anterioare.

Pentru a sprijini clienții în analiza procesului de producție, pentru atingerea unei durate mai mari de funcționare neîntreruptă a mașinii și optimizarea calității producției, informațiile despre performanțele mașinii, parametrii dispozitivelor și datele din sistemele de inspecţie privind calitatea produselor pot fi acum cu ușurință colectate într-o bază de date și puse la dispoziție pentru evaluare. Toate datele colectate sunt stocate într-o bază de date SQL direct din controlerul de automatizare mașină Sysmac și puse la dispoziție pentru analiză și stocare pe termen lung în cloud.

În combinație cu capabilitatea extinsă de simulare a mașinii, inclusiv manipularea cu  robot și căile de mișcare pe baza importării de informaţii despre produsul real, acest concept multi-disciplinar permite clienților să simplifice arhitectura solutiei, reduce durata programării și optimizează productivitatea.

Achiziționarea companiei Delta Tau Data Systems (denumită în continuare "DT") ne va permite să combinăm controlerul de mișcare PMAC DT - recunoscut ca fiind cel mai bun  controler de mișcare la nivel mondial - cu o gamă largă de produse și de a oferi noi soluții clienților nostri la nivel global. Vom urmări de asemenea, să extindem aplicațiile acestor soluții prin adoptarea tehnologiei de control al mișcării de înaltă performanță dobândită de seria DT în decursul anilor prin integrarea ei în controlerele de automatizare NJ / NX

Integrare- Surse de alimentare neîntreruptibile ( UPS) pentru protecţie împotriva pierderilor de date

Seria S8BA, montabilă pe şină DIN, sursa de alimentare neîntreruptibilă c.c.–c.c. este modul ideal de a proteja PC-urile industriale (IPC-uri) și controlere de automatizare a maşinilor de căderile de tensiune momentane și întreruperile sursei de alimentare cu tensiune. Acest fapt este de o importanță deosebită în tendința actuală de colectare a datelor referitoare la echipamente şi proces, precum și utilizarea de controlere extrem de funcționale prin export în țările în care alimentarea cu energie poate fi instabilă.

s8ba newsletter prod

Un UPS poate însemna diferența dintre un controler blocat și o pierdere de date în timpul unei pene de tensiune, sau un controler care are timp să se oprească în mod corect pentru a salva datele importante.

Integrare - Economisiți spațiu și timp în construirea panoului de automatizare

Vom introduce un portofoliu de produse care să acopere toate nevoile de semnalizare, de control și distribuție. Fiecare este dezvoltat special pentru a ajuta la simplificarea per ansamblu a procesului de construire a panoului de automatizare. Acest lucru permite inginerilor să regândească schemele traditionale ale panourilor de control - pentru a permite să fie mai modulare, cu un design flexibil și compact - economisind timp, efort si bani pe parcursul întregului proces de asamblare a panoului.

Un exemplu al acestui angajament este noua tehnologie soft-touch, care a fost implementată în produsele noastre pentru soluții aferente panourilor de automatizare. Această tehnologie reduce efortul necesar pentru cablarea  unui panou, asigurând în același timp că fiecare fir a fost introdus complet, fără a deteriora teaca de conductor. Aceasta vă ajută să garantaţi o conexiune fermă, de încredere, dar, de asemenea, permite eliberarea rapidă a conductorului în timpul întreținerii sau al modificărilor aduse panoului.

În plus, trecerea la o înălțime standard a componentelor în cadrul a 3 categorii principale permite standardizarea amplasării canalelor de cablu și a componentelor, respectiv optimizarea spațiului. Acest fapt face mai ușoară pentru constructorii de panouri trecerea la un design mai uniform al panoului şi semnalizării, care oferă, de asemenea, posibilități de personalizare și extindere.

Interactiv – Rezolvarea depanării barierelor optice de siguranţă cu ajutorul codificării QR

Această ultimă gamă  F3SG-RE de bariere  de securitate introduce o funcție nouă de depanare bazată pe codurile QR. În cazul în care apar probleme vreodată cu aceste produse inovatoare, utilizatorii scanează pur și simplu cu un telefon inteligent sau o tabletă un autocolant cu cod QR, care poate fi aplicat pe mașină, iar acestea, sunt redirectate în mod direct la o pagină web care oferă instrucțiuni detaliate de depanare.

f3sg-r press image white square prod

Interactiv - Lynx vehicul autonom inteligent (AIV) cu navigare Acuity

Deoarece producția mondială este sub presiunea reducerii continue a costurilor, de scurtare a ciclurilor de aprovizionare și de a opera la nivel mondial, fabricile din întreaga lume depun eforturi pentru a îmbunătăți productivitatea. Creşterea gradului de utilizare a roboților este una dintre soluțiile de economisire a forţei de muncă. Prin adăugarea tehnologiei de robotică de la Adept Technology, Inc. la oferta noastra  actuală, vom fi foarte bine poziționati pentru a oferi producătorilor soluții la aceste provocări, precum și sprijin privind ingineria.

adept lynx right prod

Lynx AIV de la Adept  asigură transportul autonom al materialelor în industrie, de la fabricare și depozitare la industria medicală și semiconductoare. Spre deosebire de AGVs traditionale, sistemele Lynx nu necesită nici o modificare a fabricii pentru a functiona. Roboții inteligenţi auto-navighează, evitând obstacolele, și selectează automat calea optimă pentru a finaliza o sarcină. Roboții Lynx lucră în colaborare cu omologii umani. Ei pot fi puşi rapid în lucru, putând lucra ca unități singulare sau în flote, și pot rula împreună cu sistemul de management al întreprinderii existent la utilizator.

Roboți mobili Lynx standard pot funcționa în medii dinamice, în care caracteristicile din jur se schimbă până la 80 la sută. Acuity este o opțiune de sistem, care sporește și mai mult capacitatea de navigație a unui robot prin utilizarea de iluminare statică aeriană pentru a indica locația robotului, ce permite operarea în cazul în care mediul de la nivelul podelei este chiar mai dinamic. Cu Acuity, roboți Lynx pot efectua aplicații, cum ar fi lucrările în curs de execuție (WIP) cum ar fi transport in fabricile foarte ocupate, manipularea  materialelor în depozite dinamice, și pot funcționa în mod eficient în fabrici cu spații deschise mari.

Ne găsiţi în Hala 9, Stand F24

Urmăriţi Omron Industrial Automation pe LinkedIn