Servoacţionări cu design orientat spre client | Omron, România

Conectare

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Modificare parolă

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Servoacţionări cu design orientat spre client

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Servoacţionări cu design orientat spre client

Seria 1S de Servoacţionări de uz general din clasa medie, încorporează contribuții valoroase de la clienții noștri pentru a optimiza utilizarea de la faza de proiectare până la punerea în funcțiune. Funcții importante pentru controlul mișcării, care obișnuiau să fie părți externe au fost eliminate pentru a ajuta producătorii de mașini specializate să micşoreze costurile forței de muncă și echipamentelor, și să livreze proiectele la timp și în limitele bugetului. Servoacţionările 1S reprezintă un plus semnificativ la soluția noastră de automatizare Sysmac, folosind Sysmac Studio, pachetul software folosit pentru control secvențial, mișcare, securitate, inspecţie video, robotică și rețele de comunicaţie. Cu comunicații EtherCAT încorporate, acestea oferă o alternativă pentru o parte din seria de servoacţionări G5 care rămâne în continuare linia Omron cea mai completă și scalabilă de control al mișcării.

Investiţie iniţială şi cost total aferent proprietății, inclusiv cost anual de exploatare mai mici

Seria 1S elimină până la 20% din costurile de sistem servo ascunse clientului prin faptul că nu mai necesită părți exterioare separate, cum ar fi cablu controler servodrive, bloc de terminale pentru I/O, cablu de securitate, cablu pentru releul frânei respectiv pentru baterie şi pentru encoderul absolut. Indiferent de puterea nominală, toate servodriverele 1S au o înălțime uniformă pentru a simplifica proiectarea și a îmbunătăți circulația aerului în tabloul de comandă. Am simplificat conexiunile I/O, înlocuind terminalul extern si cablul acestuia cu un conector demontabil cu borne push-in care permite o cablare separată. În acest proces, am crescut numărul și combinația de I/O disponibile. Utilizatorul final beneficiază de costuri mai mici de întreținere.

Control avansat pentru mașini de mare precizie

Servomotoarele 1S folosesc un encoder multitură absolut fără angrenaj şi fără baterie cu rezoluţie de 23-bit/rotaţie şi 65536 (16-bit) de rotaţii pentru a furniza informații exacte de poziție. Funcțiile avansate de acordare ajută la reducerea timpului de setare, permițând viteze de producție ridicate și o productivitate mai mare.

Capabilităţi de securitate extinse

Securitatea mașinii pentru pericolele datorate mişcării rotative are o poziție importantă în proiectarea echipamentelor, datorită schimbărilor recente privind răspunderea în cazul prejudiciului şi accidentelor. Pentru a ajuta producătorii de maşini specializate să simplifice proiectarea sistemului de securitate și să standardizeze pe o singură serie, fără stocarea mai multor servodrive-uri separate, seria de servoacţionări 1S încorporează atât funcţii de oprire de securitate prin rețea cât și cablate. Configurarea FailSafe prin EtherCAT (FSoE) necesită doar conectarea controlerelor de securitate din seria NX la servoacţionările din seria 1S, prin intermediul rețelei deschise "EtherCAT". Nu este necesară cablarea pentru oprirea de urgență a fiecărei axe servo.

Primul val de servoacţionări 1S

Primul val satisface aplicaţii de la 100 W la 3 kW. Versiunile viitoare vor aborda cerințele de putere nominală mai mare și mai mică.

Urmăriţi Omron Industrial Automation pe LinkedIn