Stagii de practică

Omron este un loc potrivit unde vă puteți începe viitoarea carieră. Există oportunități pentru studenți de a lucra la proiecte provocatoare și interesante sau de a efectua stagii de practică în Olanda sau alte țări europene.

Omron caută studenți

Omron investește întotdeauna în persoane entuziaste și ambițioase și de asemenea în studenți. În domeniul dezvoltării produselor electronice, vânzări, producție sau marketing produs, există întotdeauna un proiect (tehnic) interesant care vi se potriveste domeniilor de interes.

Omron oferă

Vă intereseazp să lucraţi într-o organizaţie internaţională în timpul studiilor? O perioadă de instruire sau practică este o ocazie unică să învățați mai multe despre organizația noastră. În timpul acestei perioade puteți decide dacă Omron va fi viitorul dvs. angajator.

Proiecte actuale

Sunt multe oportunități pentru studenți în cadrul departamentului de Automatizări Industriale al Omron. La Omron avem multe discipline din care puteți alege; Cercetare și dezvoltare, Producție, Vânzări și marketing produs.

Oportunități în 's-Hertogenbosch, Olanda

  • Studenți la Inginerie Electrică sau Industrială, Design Industrial, Fizică Aplicată, Inginerie Mecanică, Matematică și Știința Calculatoarelor.
  • Oportunități în: Dezvoltare, Producție și marketing pentru produse de automatizare industrială.

Oportunități în Barcelona, Spania

  • Studenți la Inginerie Electrică sau Industrială, Matematică și Știința Calculatoarelor.
  • Oportunități în: Dezvoltarea produselor de automatizare industrială.

Vă rugăm completați formularul de aplicație pentru stagiu de practică dacă sunteți interesați de oportunitățile de practică în cadrul Omron.